Európa vagy Eurázsia?

Az 51 nap múlva sorra kerülő országggyűlési választáson döntünk a címben foglalt kérdésről.

Mára egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor világa (a fidesz és kapcsolt részei, Jobbik stb.) kelet felé akarja kormányozni Magyarország hajóját, despotikus, tekintélyuralmi mandarinréteget akar táplálni sok-sok megalázott rabszolgával, akiket lelkiismeretlen, anyagiakat hajszoló, hatalomvágyó papokkal, vallási kábítással, nacionalista mákonnyal etetnek.

Van a másik világ, az európai, polgári, felvilágosult, jogegyenlőségen és az ellenőrzött, de szabad versenyen alapuló Nyugat. Utóbbi értékek hívei elmegyünk majd április 6-án az Összefogás 2014 jelöltjeire és listáira szavazni s addig is minden ismerősünket, barátunkat ugyanerre buzdítjuk. Be kell látni, hazánk megmentésének ez az egyetlen lehetősége!

Reklámok

Európa vagy Eurázsia?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. “Utóbbi értékek hívei elmegyünk majd április 6-án az Összefogás 2014 jelöltjeire és listáira szavazni s addig is minden ismerősünket, barátunkat ugyanerre buzdítjuk.” -És 14,9%-al nulla mandátumhoz juttatják az 5-ös fogatot? 😀
  Hogy még unszimpatikusabb legyen a baloldali összeborulás, Bokrost is beveszik… Szép lesz a plakát, -már tényleg csak Haynau, Jumurdzsák és Ögödej hiányzik onnan!

  Tegnapi Ipsos közvélemény-kutatási adat, hogy a Fidesz és a Jobbik erősödött a legutóbbi felmérés óta, -pedig a felmérés még a Simon ügy kirobbanása előtt történt!

  Pedig a (lejárató)kampányt még meg se kezdte a kormány és a kormánypárti (köz)média.

  Válasz
 2. Antarktisz! Mert Orbán amilyen területéhes, még azt is Magyarországhoz csatolja,ha neadj ég nyer. De bízzunk benne, hogy kormányváltást tudunk végrehajtani rendszerváltással együtt! Éljen a Demokratíkus Magyar Szocialista Köztársaság!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s