A DK sikerének titka

A “közvéleményformálók” és főleg az ellenérdekeltek zavarban vannak s mindenféle hamis magyarázatokkal próbálkoznak a vasárnapi nagyjából 10 %-os országos DK siker láttán.

Az “értelmiség” bizonyos körei által sztárolt Bajnai-párt – sokszoros pénzzel és médiatámogatással a háta mögött – “csak” 7 %-ot ért el. A “baloldal” eddig, hagyományosan domináns erejének számító Mszp pedig 11 %-ot.

A Gyurcsány-fóbiások most azt mondják: ez a maximuma a DK lehetséges növekedési potenciáljának, elérte a plafont…pedig dehogy.

Majd ha úgy nagy általánosságban “leesik a tantusz” s átjön hogy hazánkban elsősorban Gyurcsány testesítette meg, már színre lépése óta az igazi progresszív, modern és európai törekvéseket…mert ez az igazság…

Ő az aki eddig is fellépett az ócska politikai demagógia és a politikai-gazdasági korrupció ellen. S újabban ő áll ki legerősebben a jogállamiság mellett, az önkényuralommal, a pártállami diktatórikus törekvésekkel szemben.

A Bajnai-projekt nem eladható, Mesterházy bukott, Botka sem az a kaliber, akire szükség van. Gyurcsány vissza fog térni a miniszterelnöki munkához, várhatóan négy év múlva.

Helyre kell majd állítani a demokráciát s ami a hétköznapi átlagember számára még kézzelfoghatóbb a hatásaiban, el kell hárítani a gazdasági katasztrófát, amibe a most folyó “nyolc év” taszította/taszítja az országot. Folytatni kell majd a most – szégyen, de – szünetelő magyar történelmet!

Reklámok

A DK sikerének titka” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉN MÁR AZ ELEJÉN ELOLVASTAM AZ ÖSZŐDI BESZÉDET, ÉS NEM VOLT NEHÉZ RÁ JÖNNÖM AZ IGAZSÁGRA .., ÉN AZÓTA TARTOM NAGYRA ÉS BECSÜLÖM AZ EMBERT … REMÉLEM ,HOGY EGYRE TÖBBEN LESZÜNK AKIK MEGÉRTIK ŐT !!! HA MÁR MINDEN ÁRON POLITIZÁLNI AKAR ÉS NEM ADJA FEL ENNYI MEGALÁZTATÁS UTÁN SEM , AKKOR SEGÍTSE AZ ISTEN A LEGMAGASABBRA A NÉPÜNK SEGÍTSÉGÉRE !

  Válasz
 2. Bennünket, szinpatizánsokat ûjabban le “szektáznak” Ezt mostanaban sűrűn hallom aTV-ben, különböző ATV-és műsorokban. Ezek az emberek nem tudjak megemészteni, hogy a DK.
  Gyurcsány Ferenc élen kitōrt és feljövőben van. Húzzunk bele és ne zavarjon senkit hogy Gyurcsanyista gittegyletnek, szektának emlegetnek. Köszönet az egész NAGY CSAPATNAK a sok munkat ami erre az eredményhez vezetett.

  Válasz
 3. Ö az a politikus aki nagyon hitelesen és szenvedélyesen politizál ! Az öszödi beszéd sok jobbos és balos politikusoknak nem tetszett mert nekik ártott az igazság, ,hogy elég a hazugság ból!!! Mindegyik féltette a pozicióját, és csak az marad melette, aki ezt vallja !A saját emberei ellene fordultak ! Micsoda álszenteskedés!!!Az igazság győzni fog!!!!

  Válasz
 4. Aki ennyi nehézségen,és mocskolódáson át ment,és ennyit dolgozik annak sikerülni fog.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s