Már megint Szerbia!

Tegnap a magyar vízilabda válogatott ismét alulmaradt, méghozzá elég megszégyenítő mértékban Szerbia csapatával szemben. Sajnálom a fiúkat, majd talán legközelebb…

(Mindenesetre a sportbuzuló Orbán-Magyarországnak most sincs oka különösebb melldöngetésre. Kicsit röstellem is, de Orbán esztelen sportimádata miatt újabban már-már örülök is a magyar kudarcoknak. Sajnálom…)

Konzervatív vagyok. Egy olyan országot szeretnék, ahol minden normálisabban működik, a sport nem élet-halál kérdés, hanem szabadidős tevékenység. A magyarsághoz tartozás sem kihanemén “magyarkodás”, hanem természetes dolog…Orbánéknak sajnos még a nemzet szót is sikerült abszolút lejáratniuk. Nem lesz könnyű innen egyszer felállni s hazánkat visszavezeti Európába és a civilizációba.

Ma 100 éve tört ki az első világháború azzal, hogy Ausztria-Magyarország hadat üzent Szerbiának. No, ennek – ellentétben a tegnapival – tényleg súlyos következményei lettek. Csepregről 172-en adták életüket a nagyhatalmi vetélkedés (a “nagy háború”) idején. Akkor is ahhoz hasonlóan hülyítették be a magyarokat, mint most Orbán.

Tragikus.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s