Kilenc hét

Nem a mai Fradi-Cselzí meccs eredményére utal a cím, ott várhatóan kevesebb gól esik majd. Inkább egy tegnapi csepregi élményemről tennék említést.

Kisvendéglőben hallgatjuk az egyetlen kereskedelmi rádió híreit: a devizahiteleseknek ősztől 27 %-al csökken a törlesztőrészlete – mondja a szpíker. A pultot támasztó “polgár” megjegyzése: “hajrá Orbán!”…kicsattanó örömében még az öklét is megrázza.

Elgondolkodtató, amikor ipari méretekben, a Csimborasszót is lekörözve hazudnak és ámítanak, ennek is van közönsége. Hogy szómágiával, ráolvasással a semmiből valamit lehet teremteni? Csak szándék kérdése a jólét és aztán ingyen lesz a Havaj-Dízsí…

No ennek a lebutított közegnek minél számosabb tagját fogják birkanyájként a szavazóhelyiségekbe terelni. Hogy még szebb legyen, egyházi áldással és buzdítással. Ha vallásos lennék, azt mondanám: az Anti-Krisztust, a bálványt, a mammont imádják hallelujázva…

Van itt remény?

Van és lesz! Hogy a kijózanító pofon mikor éri majd el az országot? Hamarosan. Az egész kártyavár össze fog dőlni, nem érdemes reménykedni a fennmaradásában. Pláne jövőt építeni egy politikai szélhámos “itt a piros, hol a piros típusú” süketségeire, nyilvánvaló gazemberségére, az emberek hülyének nézésére és cinikus becsapására.

Ha igaz, Csepregen ketten is fognak ácsingózni a mesékben hívő megtévesztettek, a eltévedt bárányok voksaira.

Reklámok

Kilenc hét” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. A ma esti Ferencváros – Chelsea meccs, és annak körítése és körülményei a tipikus magyar állatorvosi ló minden jegyét magán viseli!

  1. Egy vadonatúj szupermodern stadion 23 500 férőhellyel, miközben a múlt hétvégi NB1-es forduló 8 mérkőzésén összesen 17 000 néző volt!

  2. 14,5 milliárdos építési költség, méregdrága megnyitó ceremónia, -többek között Gripen vadászgépek fognak zöld-fehér csíkokat húzni a budapesti égboltra. Az angol sztárcsapat se két fillérért jött és lép pályára Budapesten.
  Ezzel szemben arra már nem futotta a fradi és az állam vezetőinek bőkezűségéből hogy megfizethető jegyárakat fundáljanak ki. magyar viszonylatban a 9 000 és 25 000 forint közötti sima ülőhely árakat csak kevesen engedhetik meg maguknak. Ha már ünnep és gála. akkor miért nem lehet akár egy ezresért is beengedni az érdeklődőket?

  3. A várható eredmény a Fradi veresége, -kizártnak tartom hogy az angolok nem fognak komolyan játszani-, sem fog jó szájízt adni az új stadionnak.

  4. Nyilván ott lesz majd Orbán Viktor is, hiszen mi fontosabb dolga lenne ma?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s