A Csepregi Sport Egyesület 90 éves

A CsSE 1924-ben alakult. Most az augusztusi, nagyboldogasszonyi búcsúhoz igazodva lesz az ezzel kapcsolatos jubileumi megemlékezés. Plébános úr áldást fog kérni a további eredményes működésükre, ugyanekkor felszenteli majd a már egyszer felavatott új játszóteret is (jobb későn, mint soha…).

Mindez persze egyfajta ügyes suttogó propagandával úgy van előadva, hogy az Orbán Viktor-Fidesz-Vlasich Krisztián “szentháromságnak” köszönhető mindez.

Tényleg nem akarok rosszmájú lenni s elismerem a leendő állampárti PM-jelölt igyekezetét, no meg a vallásos hit is tényleg hegyeket képes megmozgatni s miért ne hinnénk, hogy jó ügy érdekében, Csepreg szebb jövőjének biztosítása a szándék. Egyet is értünk ebben! Ezért kell valamennyiünknek legjobb tudásunk szerint tenni.

Mégis, csak a tények kedvéért: a CsSE 1924-es megalakulásának tényleg semmi köze a mai aktualitásokhoz. A játszótér pénzét az Európai Uniónak köszönhetjük. Ahhoz sem a Fidesz, sem Ágh Péter képviselő úr nem járult hozzá (hacsak az avatáson való szíves megjelenést nem tekintjük annak).

A holnapi rendezvény remélhetőleg az lesz, aminek hirdetve van. Színes, tartalmas kulturális műsorral egybekötött jubileumi ünneplés. Az ünnepeltek pedig nem a politikusok, hanem az idén kiváló teljesítményüknek köszönhetően magasabb osztályba lépő futballisták.

Hajrá CsSE!

Reklámok

A Csepregi Sport Egyesület 90 éves” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Ha van egy kis esze a plébános úrnak – szerintem van – akkor nem kötelezi el magát egyik jelölt mellett sem.

  Válasz
 2. P. Z. 2013 március 13-is facebook bejegyzéséből:

  “Valódi bűne (Erdő Péternek) a jobbikosok szemében, hogy a püspökök a választások előtt a kis pártok ellen kampányoltak. A Magyar Püspöki Kar körlevele nem titkoltan a Jobbik ellen és arról szólt, hogy fölösleges esélytelen kis pártokra szavazni. Ámen.”

  Hát most meg Vlasichot akarja a Fidesz-KDNP, ezért a helyi a plébános is, a győri illetve az esztergomi főnökei iránymutatása alapján!

  ÁMEN!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s