A polgármesteri szék

Tegnap éppen nem volt nálam telefon, hogy lefotózzam a csepregi polgármesteri irodában lévő széket. Pedig poénos lett volna, ugyanis az egyik jelölt tegnap reggel azt posztolta ki a facebookon, hogy elindult a polgármesteri székért. Gondoltam, leellenőrzöm megvan-e még?

A jelenleg praktizáló PM is jót mosolygott a kérdésemen s majdnem mentegetőzve azt mondta, hogy ő azt csak igen ritkán használja, mert nem túl praktikus az elhelyezése, nehéz hozzáférni.

Tény, a munkamegbeszélésre az előtte T-alak száraként álló tárgyaló-asztal alkalmasabb. Ha meg beszélgetésről van szó, akkor az ülőgarnitúra…

Megjegyzem, a három eddigi polgármester közül éppen Háromi volt, aki újrabútoroztatta a szobát, mely 2006-ig még a régi szocreál fílinget tükrözte. A mostani PM úgy hagyta, ahogyan elődje kialakította – semmit sem módosított rajta. Úgyhogy ha sikerülne a visszatérés, akkor Háromi Jenő úgy érezhetné, mi sem történt, csak közben kimaradt négy év. Ő az ugyanis, aki szerencsétlen fogalmazással nem a választópolgárok bizalmáért, hanem a székért indult el.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s