Az első fecskék

Tegnap a helyi választási bizottság nyilvántartásba vette az első öt személyt. Ketten polgármesternek és képviselőnek is jelöltették magukat (Három Jenő ófidesz és Vlasich Krisztián újfidesz). A három további képviselőjelölt közül ketten függetlenként regisztráltak (Horváth Zsolt és Pukler Zoltán). Előbbi nyolc, utóbbi 20 év kihagyással kezdené újra képviselői munkáját. Egyetlen, eddig még kipróbálatlan jelölt: Enzsöl László (újfidesz).

Ahogy végighallgattam a jobb helyen tíz perc alatt lejátszható félórás ülést, örömmel nyugtáztam, hogy legalább e bizottság tagjai nem indul(hat)nak a képviselői helyekért! Magyar (s nyilván szlovák, román, horvát stb.) betegség a fontoskodás, a látszatoknak való kényszeres megfelelés…ráadásul olyan körülmények közt, hogy azt amúgy a város közönsége nem is látja, hallja.

Természetesen gratuláltam a jelen lévő két független képviselőjelöltnek az érvényes ajánlások összegyűjtéséhez. A jelenleg praktizáló képviselők közül eddig még senki sem adta be az ajánlásokat.

Én magam, ma délelőtt viszem majd be a sajátjaimat.

Reklámok

Az első fecskék” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Minden lapom csurig betelt. A két eddigi kandidátus részben üres íveket is leadott…de ennek persze az égvilágon semmi jelentősége nincsen. VK még tovább gyűjt, mert a fele ívét nem adta még le. Hogy mit nyer vele, ő tudja…én a személyes adatok öncélú gyűjtését tovább már nem folytatom.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s