A zöld notesz

Tegnap, a benyújtott ajánlások ellenőrzésével “de facto” hivatalos lett a csepregi polgármester-jelöltségem. Ezzel okafogyottá vált további személyes adatok, állampolgári aláírások gyűjtése.

A választásig azonban még hat hét van hátra, amit az általam vallott “fontolva haladás” szellemében fogok hasznosítani. Egyik kellék ehhez a politikai értékrendemet (modern, demokratikus, polgári értékrendű, Európa-párti, konzervatív szabadelvűség) szimbolizáló színű notesz:

DSC00960

Megjegyzem, Csepreg ügyeiben minden más értékrendű, közbizalmat élvező emberrel maximálisan együtt szándékozok majd működni, hiszen a szekeret egy irányba és előre kell húzni! Tehát itt és most a mindenféle “oldalak” közömbösek!

A notesz arra szolgál, hogy feljegyezzek benne minden arra érdemes, általam megfigyelt, látott, hallott dolgot. Hitelesítve is lett (dátum, bélyegző, aláírás) az egyik helyi vendéglátó egység kedves pultos lánya által! Legelső bejegyzésem, egy az alsó artézi kútnál két idős hölgy által jelzett probléma. Ezután, ha bárki megállít, állok rendelkezésre minden helyi gond regisztrálása s bármilyen közérdekű javaslat rögzítése céljából.

Hisz mint tudjuk: verba volant, scripta manent…a szó elszáll, az írás megmarad!

Reklámok

A zöld notesz” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Egy kis irodalmi adalék:

    ÖRSI Ferenc: ZÖLD NOTESZ

    Örsi Ferenc, akinek nevét főként a televíziós Tenkes-sorozat tette ismertté, személyes élményekre épülő regényében a második világháború utolsó időszakának történetét dolgozta fel. 1944 végén Németországba szállítanak egy hadapród-zászlóaljat, hogy ott fejezzék be kiképzésüket. Ezeknek a 17-18 éves fiúknak az életét mutatja be a történet, és azt a fájdalmas átalakulást, amelyen keresztülmennek, amikor találkoznak az egyre inkább felbomló Németország nyomasztó légkörével, saját tisztjeik embertelenségével, a deportáltak meneteivel, a bombázásokkal és a hadifogolytáborokkal. – Fordulatos, magával ragadó olvasmány.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s