Flashmob lesz Csepregen?

A villámcsődület nem egy előre megszervezett, közzétett program, hanem hirtelen felindulásból elkövetett gyülekezés. Ahogy látom, valami hasonló lesz a három nap múlva kezdődő (?) Csepreg-feszt (?) elnevezésű, valaha szebb napokat látott őszi nagyrendezvény.

Vagy nem is most lesz? Netán elmarad?

Tegnap és tegnapelőtt két ismerősömtől azt hallottam, hogy Tóth Éva és Leblanc Győző operett-énekesek lesznek az egyik műsor sztárvendégei.

Tóth-Leblanc

Lehet, velük nem sikerült még fixálni a dolgot? Egyáltalán mi értelme van úgy megtartani egy “városfesztivált”, hogy arról három nappal előtte még a szereplőkön, fellépőkön túl senki sem tud? Ezek szerint közönség nem is kell hozzá?

Kétszer négy évnyi operett-királyságnak vége van, ennyi időt már elvesztegettünk. De most sem késő korrigálni!

Még 26 nap s egy új polgármesterrel és új képviselőkkel mi is elkezdhetjük végre a 21. századot. Éppen ideje lesz, már a 10-es évek közepén vagyunk, hamarosan érettségi vizsga!

Reklámok

Flashmob lesz Csepregen?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Teljesen igaza van Uram! A művelődési házba nem a megfelelő emberek dolgoznak. Nagyon soknak nincs meg a végzettsége. Akkor mit várunk el tőlük.Tessék egyszer felmenni pl. a könyvtárba, Idegen emberek, segítőkészség és hozzáértés nulla. Könyvek mindenhol szétrakva Azokon az asztalokon ahol dolgoznak olyan rendetlenség van hogy ott egy tollat nehéz megtalálni.A látványról nem is beszélve. A helyitermék bolt is minek van nyitva( üres a bolt és majd nem mindig zárva) és miért kell a városnak ehhez plusz egy főt alkalmazni? Nagyon sok kérdés lenen még ami megválaszolásra várna a művelődési házzal kapcsolatba.De egy biztos új emberek kellenének.akiknek nagy a szakmai tudásuk.

    Válasz
  2. Vannak diplomás könyvtáros végzettségűek és vannak segítőkészek is. Akinek nem tetszik menjen máshova, vagy a könyvesboltba! Amúgy megtalálta Évi amit keresett?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s