Csepreg nagy napja

Így vagy úgy, de ma el fog dőlni a sorsunk. Csepregére gondolok. Roppant súlya lesz a polgármesteri szavazólapon elhelyezendő két egymást a megfelelő helyen metsző vonalnak. Most van rá esélyünk, hogy elindítsuk szeretett lakóhelyünket egy jobb életbe vezető úton. Hogy elkezdjük ledolgozni az elmúlt ciklusok elszalasztott lehetőségeit, sorra kijavítsuk a hibákat és megalapozzuk a jövőt.

Tudom, nagy szavakat használok! Ha rossz vagy hibás döntés születik, amire én magam nem számítok, akkor semmit sem kell majd ma este szólnom. Ha jó lesz az eredmény, akkor első mondatom az lesz, hogy:

GYŐZÖTT CSEPREG!

Röviden a jelzőkről: rossz döntésen a négy éve még általam is támogatott Király Árpád személyét értem. Az ő egyáltalán nem kívánatos – s szerencsére nem is várható – sikere azt jelentené magyarról magyarra fordítva, hogy Csepreg nem akar fejlődni, nem akar egy jobb életet. Beletörődött a reménytelennek gondolt helyzetébe.

Hibás döntés Vlasich Krisztián lenne. Minden személyes rokonszenvem mellett is azt látom, hogy neki egyedül nagyon nehéz lenne Ágh Péter és Fidesz-párt támogatása mellett is talpra állítania a várost. Túl nagy lenne neki még a kabát! Zárójelben és halkan mondom, de az is kérdés, vajon megválasztása esetén el tudná-e oldani a CsSE fő szponzoraihoz való mostani szoros kötődését. Csepreg új polgármesterének ugyanis mind a 3300 itt élő embert kell néznie, nem csak egy “elit”-klub néhány tagját.

A jó eredmény nagy súlyt fog énrám helyezni. Néhai Gruber Jóska bátyám anno be akart szervezni súlyemelőnek! Nagy számú támogatómnak azt üzenem, tudom, hogyan kell felemelni Csepreget. Nem egy nap alatt persze s hétfőtől sem lesz kolbászból a kerítés.

Ha zöld jelzést kapok, akkor már holnap megkezdjük a munkát!

Reklámok

Csepreg nagy napja” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Nem az észt akarom osztogatni most Neked, de Vlasich győzelmének valószínűleg sok összetevője van, de az egyik legnagyobb az Háromi visszalépése volt!
  A Te tévedésed meg ott van, hogy lebecsülted a civilek erejét, de nagyon! Egyszer írtam itt, hogy a Csepreg lakosainak legalább fele valamely cicil egyesület tagja, vagy családtagjaik révén érdekeltek. )0 %-uk mozgósítható a szavazásra is, akik nem érdekeltek, azok jó, ha 25 %-a mozgósítható, de ezzel szerintem már sokat mondtam. Nomármost mindig is lekezelően nyilatkoztál róluk, miért is szavaztak volna Rád?
  Ha éltél volna olyan felajánlással, hogy mondjuk minden évben 1 havi tiszteletdíjadat felajánlod a civil egyesületek számára, akkor rúgtál volna labdába s vehetted volna fel a versenyt Vlasich-csal!
  Ziembicki rzsébet, hogy mindig bekerül a testületbe pont a civil szférának köszönhető, akikért mindig mindenhol kiáll, mert egyébként nem egy népszerű személy Csepregen! Én például sohasem szavaztam rá!

  Válasz
 2. Ugyanakkor gratulálok Neked is és Király Árpádnak is, hogy ekkora ellenszélben, ami településünkön lengedezik, vállaltátok a megmérettetést!
  Vlasichnak amúgy ezzel a testülettel nehéz dolga lesz, esélyes, hogy maradjon minden a régiben!
  Apropó! Tud valaki valamit arról, Bükön miért volt a választás sikertelen?

  Válasz
  • Köszönöm. Nagyon nehéz lesz Krisztián helyzete. Ha én bekerültem volna, akkor egyetlen lehetséges támogatójaként belülről tudtam volna segíteni a szükséges lépések megtételét. A fő dolgokban ugyanis egyetértünk (kivétel a CsSE szponzorok túlzott befolyása). Ha esetleg fel akar nőni a feladathoz, ki kell találnia az ehhez szükséges lépéseket. Nem teljesen lehetetlen. Érdeklődéssel várom a fejleményeket. A “főhatalom” megragadásának módja a hivatal vezetésének átalakítása, egy létszámleépítéssel egybekötött, lakosságbarát, bürokráciaellenes akció lenne. Ha itt nem történik semmi, akkor R asszony őt is ugyanúgy bedarálja, mint ahogy azt a két elődjével tette.

   Válasz
 3. Bükön jó későn hozták ki az adatokat mert a régi PM 66,7%-ot kapott, a fideszes meg 33,3%-ot !

  Ezt nem kellett mindenkinek élőben látni, -nyilván így vélték valakik valahol a NVI-nél!

  Jóval éjfél után került fel az adat!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s