Pest, megér egy estet!

Napok óta tart a korrupt magyar rendszer nemzetközi botránya. Ennek elkenésére találták ki az internet-adót is. A terelés nem jött be. Ma este 18 órakor a budapesti József nádor téren megkezdődik az ellenállás, amely Orbán Viktor hazánkat tönkretevő, minket számtalan adóval, járulékkal, illetékkel kiszipolyozó, kb. 4 Millió embert nyomorba döntő, további félmilliót külföldre kergető rendszerének véget fog vetni.

Hogy ez hány napot vesz majd igénybe, még nem tudjuk. Az első nagy tüntetés valószínűleg még nem lesz elég. Folyamatos, össznépi ellenállásra van most szükség. Egyet tudunk, betelt a pohár, sőt túl is csordult! Az eddigi módon nem lehet már tovább vezetni az országot. Alighanem forradalom kezdődik. Nagyon meg volnék lepve, ha nem így lenne.

A korrupcióban érintett hat személy közül három már Londonba menekült. Hogy miért oda, nem tudjuk. Talán abban bíznak, hogy a korrupt Orbán-rendszer vádhatósága nem emel ellenük vádat s – egyelőre – nem lesz kiadva ellenük nemzetközi elfogatóparancs. Ők a magyar adóhatóság három legfontosabb vezetője: elnöke, elnökhelyettese, és az ellenőrzési főosztály vezetője.

A további három személyből kettő a miniszterelnök legfontosabb tanácsadói közül kerül ki. Az ő korrupciós zsarolásaikra csak főnökük tudtával kerülhetett sor, tehát a fő kérdés nem is az ő felelősségük, hanem az ország miniszterelnökének személyes érintettsége!

A másik fő probléma a legfőbb ügyész, dr. Polt Péter és az általa irányított vádhatóság szerepe! A korrupciót fedező tétlenségük kötelességszegést valósít meg. Ha keményebben fogalmazunk, akkor bűnpártolást követtek el. A hivatali hatalommal visszaélve beszedett korrupciós pénzek bűncselekmények révén kerültek mai használóikhoz. Miért is nem nyomoznak még Szíjjártó, Kósa és Rogán luxusingatlanai kapcsán?

Kérdés: mi van akkor, ha maguk az ügyészek bűnöznek? Őket vajon ki vonja felelősségre?

Majd ma estétől kezdve kiderül. “Habár felül a gálya…”

Reklámok

Pest, megér egy estet!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A legfőbb ügyészt ugyanott lehet feljelenteni, mint bárki mást (rendőrségen, ügyészségen, bíróságon). Feltehetően a saját ügyében nem ő maga fog eljárni! Ha jól tudom, most már nem lehet az országgyűlésben interpellálni, de kérdést azért lehet hozzá intézni. Arra is van biztosan szabály, hogy hirtelen rosszulléte esetén ki helyettesíti. Ő maga sem áll a törvények felett….legalábbis elvben nem állhat ott!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s