Lenin és Orbán

Ma 97 éve történt meg a szentpétervári bolsevik forradalom. Vlagyimir Iljics Uljanov (mozgalmi nevén: Lenin) vezetésével egy kisebbség többségnek (bolseviknak) kiáltotta ki magát és átvette Oroszország vezetését. Ígértek minden szépet és jót a békétől kezdve a parasztok földhöz juttatásáig, az igazságos, kizsákmányolástól mentes társadalom megteremtéséig. Populista szövegek és diktatorikus gyakorlat. Minden hatalmat a szovjeteknek! – mondták. Szovjeteken a munkás- és katonatanácsokat értették, azaz saját magukat.

Magyarországon hasonló populista, népámító szövegekkel operál a népünk egy része által imádott Orbán Viktor. Gyakorlata is azonos: minden hatalmat és pénzt neki és a haverjainak. A teljes államot ugyanúgy kisajátította, mindenhová a saját embereit ültette, mint száz évvel korábbi oroszországi elődje. Minden ellenőrzést és kontrollt megszüntetett maga körül.

Egy gondja van csak, Magyarország jóval kisebb, mint Oroszország és nem rendelkezik az önellátás képességével. Így történelmileg nincsen esélye arra, hogy Leninéhez hasonlóan hosszú életű, 74 évet megélt rendszert működtessen.

Meg kell mondjam, Magyarországnak már az eddigi 4 + 4,5 év is sok volt s még sajnos nincsen vége! Hihetetlen károkat okozott s ebben sajnos bűnrészesek mindazok a honfitársaim is, akik erre a populista diktátorra, saját zsebre dolgozó maffiózóra bízták hazánkat.

Katasztrófa, amit tettek…egyszer majd bocsánatot kell kérniük a tönkretett, gazdaságilag és emberileg letarolt ország többi lakóitól!

Reklámok

Lenin és Orbán” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Józsi! Te azért történelemből ennél sokkal jobb vagy! V.I. Lenin és O.V. egy lapon említése azért elég merész gondolattársítás, nem így véled? Vagy hozzád bezörgetett a CSEKA az elmúlt napokban? 🙂

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s