Jegyzői pályázat

Tegnap felkerült Csepreg város honlapjára a jegyzői pályázat. Beadási határidő: november 20., elbírálás: november 28. Az állás december 1-től tölthető be (közös megegyezéssel akkor távozik ugyanis az előző, még “de jure” hivatalban lévő jegyző).

Tapasztalt kremlinológus már a kiírás feltételeiből látja a tervezett végeredményt. Végülis ez csak afféle formális “bohóckodás”, mert ugye adni kell a látszatra. Úgy teszünk, mintha valamiféle szabad verseny lenne. Lehetséges hogy jogszabály írja elő, hogy formailag pályázat révén kell betölteni az ilyen pozíciókat? – nem tudom (az én gyors olvasatomban vonatkozó döntés esetén van pályázat!).

Egy biztos, a városban széles körben elterjedt feltételezés egy szőke hölggyel kapcsolatban, alaptalan. Hogy egy műdalt idézzek: minek a szőke énnékem, mikor a barnát szeretem…

Lehet, csak én vagyok túl nyílt és egyenes? A férfias megoldás az én szememmel az lenne, hogy pályázat nélkül kinevezem, akit alkalmasnak tartok a feladatra.

Reklámok

Jegyzői pályázat” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Hasonló elven fog működni a tankerület-igazgató személyére vonatkozó pályázat is! Ha már egyszer a Háromi-Vlasich paktum erről szólt. Itt Csepregen mindig az zajlik kicsiben, ami az országban nagyban, s ez a mindenkori kormányok gyakorlatának függvénye!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s