Második ülés

Mint érdeklődő polgárhoz, nem igazán jutnak el információk hozzám (sem) a négy hete megválasztott önkormányzat első lépéseiről. A facebookon olvasom PM úr közlését, hogy Pintér Sándor belügyminiszter és a “Magyar Kormány” jóvoltából durván 800e Ft értékű tűzifát fognak kiosztani rászorulók között Csepregen is.

Minderről – ha jól értem – november 27-én hoznak majd egy rendeletet. Ez azt jelenti, hogy a PM és a PMH vezetése addig nem is tervez képviselő-testületi ülést (?). Ergo, a bizottsági kültagok megválasztása sem lesz előbb. Persze mindez most csak a tűzifával kapcsolatos polreklám-közlés tartalmából levonható következtetés. Viszont az indirekt közlések általában igazak…

Ezek szerint a PM azt tervezi, hogy még kültagok bevonása nélkül fogják megtárgyalni a 2015-ös helyi adó változásokat. Vagy nem is lesznek ilyenek? Utóbbi nagyon nem jó hír volna azok számára, akik valamiféle előbbre jutást reméltek a legutóbbi helyhatósági választás eredményeképpen. Hogy lesz-e minimális mozgástere 2015-ben a városnak, az most a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság elnökén és két tagján múlik.

Vagy várjuk az – elnézést a szürreális hasonlatért – ágról-ágra szálló sültgalambot?

Reklámok

Második ülés” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s