Simicska

Tegnapelőtt délután robbant ki a botrány, miután Simicska Lajos értesült a tulajdonában lévő “jobboldali” médiabirodalom vezetőinek “árulásáról”. Gimnáziumi idők óta barátját GECI-nek nevezte s kifejtette, hogy anno ők nem arra szövetkeztek, hogy a régi kommunista diktatúra helyett egy másikat hozzanak létre. Orbán Viktort államférfinak gondolta, de kiderült, hogy nem az…

Miután tavaly áprilisban, utolsó személyes beszélgetésükkor megismerte Orbán jövőre vonatkozó elképzeléseit, amiket – megjegyzem – mi még ma sem ismerünk, már akkor eldöntötte, hogy ő azokat nem támogatja. Mégis idén február 6-ig hamu alatt maradt a parázs.

100 milliót kifizetett az “áruló” Liszkay Gábornak, hogy kivásárolja érdekeltségeit s új vezetőket nevezett ki a távozottak helyébe. Hogy minderről a fidesz-mesék célközönsége mit hall? Leginkább semmit.

Egy biztos: megjelent a falon a híres felirat: “mene, mene, tekel…”

Reklámok

Simicska” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Remélem még életünkben bíróság elé idézik és elítélik az orbáni rendszer minden haszonélvezőjét, kiszolgálóját és gyakorolni fogják a népfelség elvét, nemcsak beszélni róla.
  Egy a bökkenő! A mostani impotens tehetetlen ellenzék sosem fogja! Hatalmas öngólokat lőnek! Lásd megnyilatkozások a menekültügyi kérdésekben és anno 2004 december 5. Akkor egy mondvacsinált nevetséges kifogással románok millióinak elözönlésével fenyegettek, ma meg egy valós migrációs probléma esetében épp ellenkezőleg nyilatkoznak! Nevetséges!
  Egy hiteles politikus legyen mindig következetes, ami 2004-ben feketének tűnik, az 2014-ben is az! Szóval röhej az egész!
  Gyurcsányéknak az volt az a 2004. az első óngólja, azóta meg csak tetézik mindig a hülyeségüket, bebetonozva így a Felcsúti diktátort hosszú évekre hatalmába!

  Válasz
 2. A román munkavállalókkal még anno 2002-ben riogatott az akkori Orbán-Nastase paktum kapcsán Kovács László. Gyurcsánynak igaza volt 2004-ben, az élet igazolta. A mostani ostoba parasztvakítás, az idegenellenesség felszítása Orbánék részéről csak arra szolgál, hogy tereljék a bennük hívő embereket. De ezekről fölösleges is szólni…

  Válasz
 3. Szerintem meg semmit sem igazolt, sőt, épp ellenkezőjét! Ide nem jöttek volna annyian, mint amennyivel riogattak bennünk, nézd meg, hány Romániából áttelepült ment tovább nyugatra akár Csepregből is, mert itt sem jobbak sokkal a körülmények, mint ott! S épp ezzel adták Viktor alá a lovat, hogy elárulták magyar testvéreiket….stb. stb., amit még kommunikációjukban felhasználnak mindig Gyurcsányék ellen. Ez óriási hiba volt akkor tőlük!
  Ahogy most meg épp az a hiba tőlük, hogy teljesen mást mondanak, mint 2004-ben s ezzel teljesen hiteltelennek tűnnek minden értelmes ember szemében s ezt az orbáni propaganda kitűnően fel is használja ellenük. Ostoba érdekemberek vezetik a mai ellenzéket az az igazság, akik semmit nem tanultak a múlt hibáiból és eleve esélytelenek Orbánt eltávolítani a székéből!
  Erre egy hiteles, a múltban nem kompromittálódott és hihető programmal fellépő ellenzék képes csak, de erre a mostani garnitúra alkalmatlan, a rezsim egyszerűen lesöpri őket, mert maguk alatt vágják a fát!

  Válasz
 4. Sok mindenben félreértesz, de hagyjuk…majd az Orbán-rendszer bukása után egyszer megbeszéljük. Az ellenzéknek bizony Gyurcsány mögé kell felsorakoznia. Neki visszamenőleg is és most is teljes mértékben igaza van. Orbánéknak az erdélyi magyarok a hatalmuk bebetonozásához kellettek csak, ócska demagógia minden szavuk. Hazugságra és az emberi butaságra épül az egész mutatványuk…de hagyjuk, nincs értelme erről beszélni!

  Válasz
 5. Lacus!

  Én ma tudtam meg hogy 3i már nem tanít Bükön, hanem elfoglalta az őt megillető helyet a tankerület élén!

  Korábban valamit kilátásba helyeztél ha ilyen egyértelmű bizonyítékát tapasztalod majd a “mutyinak” ami a helyi PM választást előzte meg!

  Válasz
 6. bettercsepreg!

  Ezért mocskos egy dolog a politika! Igazából én kisember vagyok, nem tehetek semmit, de nem igaz, hogy maga ez a tény nem háborít fel normális embereket még a fidesznyikek közt is!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s