Nehéz szülés

Tegnapi bejegyzésemhez (a facebookon) elég ingerült hangnemben szólt hozzá Csepreg város polgármestere. Kioktató, sőt modortalan, vagdalkozó stílusban, ami méltatlan személyesen őhozzá, meg a tisztségéhez is. Mondhatnánk, hogy ez az igazi arrogáns fidesz-stílus, de nem akarok itt politizálni. Most nem választási kampányban vagyunk, hanem a munkás hétköznapokat éljük. Kritikám pedig nem személyének szólt, hanem a köztájékozottság érzékelhető hiányát róttam fel.

Ezek szerint érzékeny pontra tapintottam, pedig nem állt szándékomban. A valós információk áramlása bizony nem csak nekem hiányzik. Egy biztos, bárki megnézheti, hogy az előző években, 2007 óta Csepreg honlapján is visszakövethetően – kivétel nélkül mindig február közepén került elfogadásra a város költségvetése. Most ez később lesz. Mint a polgármesteri közlésből kiderült, talán február 26-án.

Azért addig is kíváncsiak volnánk a január 29-én előterjesztett munkaanyag számaira. Még akkor is, ha ezek még változhatnak a végleges költségvetés elfogadásáig.

Reklámok

Nehéz szülés” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s