Zenészbál és koncert

Tegnap este részt vettem az idén 85 éves – ahhoz képest nagyon is fiatalos – csepregi fúvósok (www.fuvoszene.hu) idei farsangi bálját megnyitó koncertjén.

A szokott kitűnő színvonalat hozták. Protokolláris köszöntésként a város jelenlévő vezetőit is bejelentették. A műsorvezető kissé aggodalmasan körülnézett, illene-e név szerint külön köszöntenie valakit – ám jobbnak látta az indirekt formánál maradni. Így nem hangsúlyozódott ki, hogy ki van ott és ki nincsen.

Reklámok

Zenészbál és koncert” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Láttam a facebookon fotókat erről a rendezvényről.

  Nagyjából egy ízléstelen blaszfémiának lehetne jellemezni a fotók alapján.

  Helyi lányok apácának öltöztek egy fiatal pasi meg papnak…aztán a lábukat mutogatták. Ez kell Csepregen?

  Válasz
  • Ezek szerint a TV-ben lement Apáca show, vagy a mazsorettek tánca is ízléstelen??? De tovább mennék- Egyházi bálban is ilyen műsorral léptek fel a hölgyek, akkor az is ilyen műfajba sorolható? Nem a fényképről kellene ítélkezni, hanem támogatva a zenekart, eljönni a báljukba….. És azért kikérném a lányokat sértő megnevezést, mivel ez pedig sérti a lányok személyiségjogait!

   Válasz
 2. Nem tudom, kit takarhat az a Lokálpatrióta Kör, de szerintem az illető kimeríti itt a becsületsértés fogalmát! Farsangi rendezvényről lévén szó igaztalanul vádaskodik, vagy csak jó dolgában és unalmában kötekedik? Szerintem sosem bálozott! Menjen, söprögessen kicsit a Promenádon vagy végezzen bármilyen társadalmi munkát, ha ennyire unatkozik. A zenészek hely ében kinyomoznám ki ez, aztán egy sötét sikátorban adnék neki! Vagy csak egy jóllakott napközis gyerek szórakozik, ahelyett, hogy tanulna?

  Válasz
 3. Lacus!

  Van egy olyan feltevés hogy a PM áll a Lokálpatrióta Kör facebook ldala mögött, és bértollnokok írják a posztokat. A taktika lényege hogy aki őt bírálja az ilyen stílusban meri csak tenni. Ő meg elintézheti azzal hogy névtelenül mocskolják, -tehát hazugok a vádak!

  Válasz
 4. Mi célja lehetne egy civil egyesület lejáratásával? Ne kapjanak önkormányzati támogatást? Amúgy is ez az összeg csepp lenne a tengerben, a problémákra semmi megoldást nem jelentene! Fideszes politikus ,ha az ördöggel cimborál és kétszínű, nem ritka jelenség. De én- mivel személyesen Vlasichot nem ismerem, soha nem volt vele dolgom- elhamarkodott és téves következtetést nem vonnék le, még lehet tisztességes és normális ember is. Csak korlátolt gondolkodása miatt megvezetett, ahogy oly sokan kisvárosunkban!

  Válasz
 5. Lacus!

  De bármiféle elvonás, -hacsak néhány forint is, igazolható azzal hogy: “Ilyesmire nem adunk pénzt, ami egyeseket megbotránkoztat!”

  Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se! Tipikus fidesz stílus nem?

  Ráadásul, úgy hírlik van jól megfizetett PR tanácsadó is a háttérben, -egyesek szerint van idejük ilyesmiket kigondolni és levezényelni.

  Az emberek meg könnyen manipulálhatók!

  Válasz
 6. bettercsepreg!

  Van ráció abban, amit írtál, hisz a FIDESZ semmilyen módszerektől nem riad vissza, ha mások lejáratásáról van szó! Volt kiktől tanulniuk ( lásd 50-es évek, Farkas Mihály és társaik), s még a PR tanácsadóban is igazad lehet!
  D. J. Neked erről mi a véleményed?

  Válasz
 7. A politikai PR tanácsadás lényege, -ha vaj van a fejünkön, találjunk azok fején is akik az ellenfeleink.

  A PM és árnyéka nem voltak jelen a fúvósbálon, nyilván ennek is van oka.

  Válasz
 8. Lacus!

  Még egy gondolat!

  Ha emlékszel rá, a választás előtt pár nappal kikerült egy “közvélemény kutatási” adat, ami szerint a jelenlegi PM 48%-ot fog kapni és megnyeri a választást. A második és harmadik helyezett százalékos eredménye is szinte megegyezett azzal ami aztán az eredmény lett. Azzal a különbséggel hogy a személyek fel lettek cserélve.

  Quo vadis?

  Ki nyert azzal, hogy az esélytelenebb jelöltet tüntette fel esélyesebbnek az előrejelzés? Pár szavazatot biztosan áttolt az egyik nem fideszes jelölttől a másikhoz.

  Ja és egész véletlenül a Lokálpatrióta Kör dobta be azt a grafikont, és osztotta meg száz helyen! 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s