Veszprém Kész

Nem egészen egyéves kétharmados kormányzás után tegnap súlyos vereséget szenvedett Veszprémben a fidesz. Még annál is súlyosabbat, mint amelyet a számok sugallnak. Nem működik már kellő hatékonysággal a kormánypárti szavazókat futószalagon szállító rendszer, az elégedetlenek pedig elegen elmentek voksolni. Ennek következtében, az amúgy eddig fideszes dominanciájú körzetben is fölényes győzelmet arattak.

Ezáltal megszűnt a kétharmados, akár napi alkotmánymódosításokat, visszamenőleges egyoldalú “törvényeket” lehetővé tevő, mindent vivő narancsbolsevista többség! Magát a választási törvényt sem lehet ezek után tetszés szerint tovább fabrikálni. Márpedig az a remélt örökös fidesz-dominanciára lett kitalálva. Így viszont tessék belegondolni, mi lett volna ha tegnap országos választás van? A fidesz totális bukása! A demokratikus pártok összefogása alkotmányozó többséget szerzett volna, ami a teljes fidesz-építmény alapjáig való lebontásának lehetőségét jelenti! Főügyész lecserélése után akár a vádlottak padját a mai rendszer vezetői számára! A lopott holmi eredetének kivizsgálását, a titkosítások feloldását…

Magyarról magyarra fordítva, nem kicsi a baj fideszéknél. Megjelent a falon a felirat: mene, mene, tekel, ufarszin

gyásztávirat

Reklámok

Veszprém Kész” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Egyáltalán nem értek Veled egyet! Ha tegnap országos választás van, ugyanúgy a FIDESZ nyer, ahogy tavaly, maximum kisebb fölénnyel. Veszprémben azért nyerhetett az ellenzék, mert hiteles politikus mögé sorakozott fel, aki nem kompromittálta magát az elmúlt 20 évben, akinek még tudnak hinni az emberek. Nem ő választotta a támogatóit, hanem támogatói sorakoztak fel mögé és ez óriási különbség ma még! A kétharmados többség lebontása eredmény, de nem akkora, hogy most dicshimnuszokat zengedezzünk erről, s téves következtetéseket vonhasson le bárki is belőle. Ettől ne essen senki hasra, amíg meg nem tisztul a baloldal a népszerűtlen politikusaitól, önvizsgálatot nem tart, hogy anno mit csinált rosszul, s min kéne változtatni, addig a diktátor marad!

  Válasz
 2. Lacus! Ugyan azt mondod mindig, hogy nem kedveled Orbánt, de mégis a hazugságon alapuló, demagóg, tipikus agymosott fideszes szöveget mondod fel újra és újra..ugyan már!

  Mennyivel hitelesebb bárki az ún. “jobboldalon”, értve ezen az Orbán-műveket s kapcsolt részeit…a fától nem látod az erdőt, hogyan nyerne a fityisz az országban 33 % vokssal – s a veszprémi még egy számára eddig kedvező körzet volt! S versenyben volt még a két proteszt párt (jobbik és elempé) is…

  A fideszes szélhámos tolvajbanda tisztulna meg, nekik még az emeszpénél is nehezebb lesz, tudniillik utóbbiak ártatlan ministránsfiúk hozzájuk képest

  Válasz
 3. Vlasich számára is intő lehet a veszprémi példa!

  Egy éve 47%-ot kapott a fidesz abban a választókerületben, az önkormányzati választást is megnyerték októberben, 54%-ot kapott Veszprém városában a polgármester-jelöltjük! Most meg 33%-ot a fideszes jelölt. Persze azóta történt egy és más az országban!

  Ha április 12 után új választás jön Csepregen, (arra már a tapolcai időközi országgyűlési választás is lezajlik, és ki tudja milyen folyamat indul el) könnyen lehet, hogy simán elbukja a Szombathelyről ingázó PM! Hiszen nem csak az országban, hanem Csepregen is történt és kiszivárgott egy és más!

  Ennek a tükrében a helyi “antivlasichista” képviselőknek (legalább 4-nek) még inkább meg kell lépniük azt, amit a hírek szerint már eldöntöttek: Feloszlatják a képviselő testületet és új választás lesz városunkban.

  Azt rebesgetik. hogy egy szem -Csepregen élő-, PM-jelölt áll ki Vlasich ellen!

  Válasz
 4. Megjegyzem, nem érne el kétharmadot az ún. demokratikus ellenzék ha a tegnapi veszprémi eredmények országosak lennének!

  2014 tavaszán több mint 46%-nyi Fidesz szavazat és 96 egyéni kerületi győzelem is éppen hogy kiadta a 2/3-ot… a 133 képviselői helyet!

  Válasz
 5. Szerintem rosszul gondolod D. J. , de hagyjuk. Az idő úgyis engem fog igazolni, majd meglátjuk. Kész Zoltán azért nyerhetett mert új arc, aki az elmúlt 20 évben nem kompromittálódott semmilyen szinten. Nem ő választotta a támogatóit, hanem támogatói sorakoztak fel mögé, mert hiteles személy! Ilyen hiteles politikusok mögé kell az embereket felsorakoztatni és megdönthető az Orbán-rezsim. De csak így, nem a továbbra is a hülyeségeket mondó bukott politikusokkal! Nem a fideszes , népámító , és illúziókeltő propagandát sulykolom, csak azt próbálom megértetni, miért is kell/kellett az embereknek Orbán.Ha a szocliberál kormányok nem azt csinálták volna 8 évig, míg kormányoztak, ahogy csinálták, hanem úgy csináltak volna sok mindent, ahogy Viktor csinálta/csinálja, sosem került volna hatalomra a FIDESZ! De látom mindhiába, olyan mint lyukas vödörbe vizet öntögetni. Részemről a vitát lezártnak tekintem.

  Válasz
 6. Lacus!

  Írtad korábban hogy nem vagy regisztrálva a facebookon, ezért itt ajánlom figyelmedbe az alábbiakat:

  Egy héttel azután, hogy a város 85 éves fúvószenekarának ünnepi koncertjén és az azt követő bálon nem tette tiszteletét a Szombathelyről kijáró csepregi PM, Lukácsházán részt vett egy böllérversenyen Csepreg képviseletében! A 42 darab fotóból álló sorozaton (nem tudom ki fotózta, csak sejtéseim vannak) az alPM is látható! A múlt héten az óvodások farsangján is részt vett a PM, -tehát csak a fúvósokra haragszik valamiért?

  A lukácsházi hétvégi kolbásztöltő “buli” képei itt láthatók:

  https://www.facebook.com/pages/Vlasich-Kriszti%C3%A1n/716877231726666?fref=ts

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s