Csepregi nyilvánosság és én

Tegnapi információ-megosztásom kapcsán röviden: ez egy személyes, vegyes tematikájú blog, ahol heterogén műfajú bejegyzések születnek. Azok mindig az én személyes, ha tetszik szubjektív nézeteimet, ismereteimet, meglátásaimat tükrözik.

Olyasmiről – s ezt lehet akár szememre is vetni – nem tudok tájékoztatni, amiről nincsen személyes, hiteles információm. Tehát ha csak arról írok, amiről közvetlenül tudok, azt senki se úgy értse, hogy bármit titkolnék, vagy elhallgatnék, aminek a nyilvánosságra hozatala amúgy indokolt volna. Közvetett, másoktól származó híreket és értékeléseket viszont nem szoktam közzétenni.

Tény, hibám a túlzott őszinteség és nyíltság! Ez persze nem akadályoz meg senkit abban, hogy akár az ellenkezőjével is ne vádoljon.

A másik dolog a mértéktartás. Írhatnék akár személyes sérelmekről, apró-cseprő – senkit sem érdeklő részletekről is. De mi értelme volna? Semmi.

Ma is olvasom a város honlapján, hogy kedden 13 órakor lesz egy helyi értéktár bizottsági ülés. Ugyan az értékvédelem kapcsán a 3400 lakosból ha van egy, aki illetékes lehetne az ügyben, az nem mondom meg kicsoda… Ergo, akár meg is sértődhetnék, ha olyan volnék, aki felveszi az ilyesmit.

Mégis elmegyek, hátha segíthetek.

Az hogy nem élek keményebb kritikával senki kapcsán, a neveltetésemből adódik. Magamban megállapítom, hogy az illető sz.r ember, de ezzel le van zárva, további említést sem érdemel. Próbálok tenni a lakóhelyemért, noha nem könnyű. De hát mi könnyű az életben?

Szép napot, előttünk a tavasz!

Reklámok

Csepregi nyilvánosság és én” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Idézek egy mai bejegyzést a facebookról, erről mi a szubjektív véleménye DJ?

  Lassan 48 órája már hogy a képviselő-testület 4:3 szavazati arányban ELFOGADTA POLGÁRMESTER ÁLTAL BENYÚJTOTT KÖLTSÉGVETÉST, amiben szinte mindenre kevesebb jut mint tavaly vagy tavaly előtt. A kivétel az “önkormányzat” és a “hivatal”. Így sokak szerint nyugodtan nevezhető ez a költségvetés MEGSZORÍTÁSNAK. Ezt talán az is igazolja hogy a polgármester a politikusi oldalán eddig a pillanatig még arról se számolt be hogy megszavazták az ÁLTALA BEADOTT költségvetést. Úgy fest most nincs mivel dicsekedni, ezt még ő sem tudja sikernek eladni? Van egy határ tehát mégis csak a propagandában? Vagy korán örülünk, és jön majd valami maszlag mégis az alábbi oldalon nemsokára?

  https://www.facebook.com/pages/Vlasich-Kriszti%C3%A1n/716877231726666?fref=ts

  Válasz
 2. Bárki lenne a PM, jelen helyzetben nehéz lenne jót tenni. Pláne, hogy tavaly év végén elmulasztották a bevételek amúgy lehetséges növelését. Ennek következménye, hogy az idén nem igazán kerülhet sor érdemi előrelépésre a városban. A legkevesebb, hogy megint elvesztünk egy évet. Még a szerény, 20 milliós út- és járda fejlesztésre is csak virtuálisan lesz esély, hisz még a dologi kiadások fedezete sem biztosított megnyugtató mértékben. Persze a propaganda szintjén majd megoldják, hogy aki nagyon hinni akar a sikerekben, az bemagyarázhassa magának.

  Válasz
 3. A 18-22 éves korosztály több tagja, -a CSSE és az ominózus szombathelyi söröző törzsgárdája-, már terjeszti hogy a “képviselők leszavazták amire pénzt akart adni a polgármester” és hogy “nem leszavazni kéne, hanem összefogni és megcsinálni az utakat!”

  A szomorú hogy ezek az elemek annyira el vannak hülyítve, hogy nem csak terjesztik ezt, hanem el is hiszik. Az ő képzeletükben van egy hatalmas zsák tele pénzzel, amit mind mind felhasználható lenne, csak a gonosz képviselők, hogy ártsanak a jóságos PM úrnak leszavazzák!

  Ez megy most a “politikusi oldal” megszokott sikerpropagandája helyett!

  Válasz
 4. Ez ám az igazi botrány Csepregen, nem az ha valakinek két plakátját leszaggatták a választás napján pár órával az urnazárás után!

  A polgármester hivatalosan hallgat mint a csuka (hiszen az ő költségvetését fogadták el) közben meg gyerekekkel terjesztik hogy a képviselők leszavazták az útfelújítást!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s