Tarsoly, Orgován, Orbán

Tegnap a rendszerváltozást követő legnagyobb volumenű – legalább 150 Milliárdos csalásra, gazdasági bűncselekmény sorozatra kaptunk résnyi rálátást.

A közpénzek egy részét brókercégeknél fialtatták ugyanis, ezt maga Orbán ismerte be Sopronban. Sőt azt is, hogy személyesen intézkedett az ügyben még a botrány nyilvános kirobbanása előtt. A kisbefektetőket megkárosítva, bennfentes információ birtokában még időben kivonatta ugyanis az addig feketén felhasznált közpénzt. Minderről a kormányzat emberei előtte több napon keresztül hazudtak.

Az egyik fő érintett, Szíjjártó Péter küküm-miniszter, a Quaestor tulajdonosának, Tarsoly Csabának régi haverja. Utóbbi, előbb átadta a vezérigazgatói posztot a rovott múltú Orgován Bélának, majd mégsem. Kiderült azonban, hogy a szélhámossággal kapcsolatos felelősség a legmagasabb szintig, egészen Orbán Viktorig vezet.

Felmerül azonban, ki fogja mindezt kivizsgálni: Matolcsy György? Lázár János? Domokos László? Polt Péter?

Orbán és Tarsoly

Reklámok

Tarsoly, Orgován, Orbán” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Meg foglak nyugtatni: Senki! Pontosabban mostanában senki. Én még bízom egy jobb korban, mikor ezt az egész bagázst ott látom, ahol lenniük kéne: Rács mögött! Viszont az is biztos, míg a jelenlegi ellenzék nem tart önvizsgálatot és nem szabadul meg bukott és népszerűtlen politikusaitól, mindig csak hátrafelé mutogat és nem a jövőképet építi fel, nem tanul múltbeli hibáiból, itt érdemi változás nem fog bekövetkezni.

    Válasz
  2. Megmosolyogtat, hogy amíg az országos szintű fideszes rablóbanda csalóinak és szélhámosainak fejét követeli DJ, addig ezek helyi (pitiánerebb) változatainak a munkáját “jóindulatú figyelemmel kíséri”.

    Szerintem mindenkinek a saját lakóhelyén kell padlóra küldenie a Fideszt! Innen Csepregről nem az országos ügyeken kéne ájvékolni, -van itt mocsok éppen elég!

    Csak venni kéne a fáradtságot utánajárni a dolgoknak…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s