Nem temették a csepregi focit

Mi történt vasárnap? Semmi különös. Átadtak a pályán egy kisebb fejlesztést, melyhez a helyi adófizetők is hozzájárultak választott képviselőik útján.

Gondolkodtam, érdemes-e újra szóba hoznom a témát? Igen, mert – ahogy tegnap láttam – sokan azonnal megsértődnek, ha valaki nem a legnagyobb hódolattal és elismeréssel nyilatkozik róluk, tekintet nélkül arra is, hogy megérdemlik-e vagy sem. Aki engem ismer, tudhatja, én nem ilyen vagyok. Inkább túllépek, legyintek akkor is, ha igaztalanul sértenek, vagy lekicsinylik valamelyik teljesítményemet. Nem vagyunk egyformák.

Természetesen senki sem állítja, hogy ne lenne jó, ha bármi új elkészül. A ravatalozóról jött a tegnapi cím ötlete, nem vészmadárkodni vagy kárörvendeni akartam. A futballisták teljesítményét  nem akarom leszólni, nem járok meccsekre. Aki ismer, tudja hogy soha nem is jártam. Attól még lehet persze véleményem s van is.

Ami engem taszít, az  különféle dolgok – s nem csak a futball – politikai célú fel- és kihasználása. A nép hülyítése, félrevezetése. A “hajrámagyarország-hajrámagyarok” típusú ócska fedő duma, ami mindössze arra szolgál, hogy a megtévesztettek előtt eltakarja azt a tényt, hogy maffiózók, tolvajok és szélhámosok uralják jelenleg a jobb sorsra érdemes kishazánkat. Olyanok asszisztálása mellett, akik azért alapból rendes, becsületes, jószándékú emberek volnának – csak kicsit tovább kellene  látniuk az orruknál.

Megjegyzem, ebben “mi” sem vagyunk ártatlanok. Tetszettünk volna észnél lenni, amikor választani kellett!

A csepregi labdarúgó csapatnak pedig “sine ira et studio” és komolyan, jó kedvet, szerencsés széljárást és eredményes jövőt kívánok! Haza beszélek, amikor egy jövőbeli virágzó sportéletet remélek, jókedvű emberekkel és mondjuk – akár teniszpályákkal is a CsSE telepen.

Ahhoz persze az országnak kell először gazdaságilag és morálisan is talpra állni, benne Csepreggel.

Reklámok

Nem temették a csepregi focit” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Látod, mennyivel másabb tartalmú lehet egy blogbejegyzés, ha nem ferdítesz és ködösítesz? Nem egy kis jól működő közösség tehet róla, hogy a nagypolitika saját propaganda-céljaira használja őket, s néhanapján felkarolja. S ami maradandó érték Csepregen- akármilyen politikai erő is támogatja, annak örülni kell, nem leszólni.
  Az elmúlt 25 évről meg valóban mi választók tehetünk, ahogy az országos nagypolitikában, úgy helyi szinten is, erről akár egy könyvet is lehetne írni!

  Válasz
 2. Lacus!

  Neked tényleg nagyon ajánlott lenne hogy regisztrálj a facebookon, mert akkor láthatnád hogy a csepregi “futball” micsoda propagandacélokat szolgált már tavaly nyár óta Vlasich Krisztián szombathelyi lakos érdekében.

  A legvéresebb szájú hívei azóta is a focicsapat tagjaiból kerülnek ki!

  Favágó hülyegyerekek, idegbeteg edzővel.. Egy egyeneset nem bírnak rúgni a labdával, de azt hiszik hogy ők sz..ták a spanyolviaszt!

  alószínűleg hogy a csepregi focicsapatnál is nagyobb hangsúlyt fektetnek az ideológiai képzésre (orbánizmus, ághizmus, vlasichizmus) mint a fizikai vagy technikai szint emelésére.

  Mint a helyi szegecsgyárban!

  Na a legböszmébb Vlasich hívek ott dolgoznak, -tényleg érdemes beleolvasni, hogy miről hogy vélekednek!

  És ezeket már nem a Magyar Bálint féle oktatási rendszer hülyítette meg, hanem az Orbán rezsim!

  Válasz
 3. Ja és mellesleg:

  Csepreg – Jánosháza 1-3

  “Sikeres korlátfehérrefestés és egy méteres sávban térkövezés avató ünnepség!”

  Lendület!

  Válasz
 4. A szegecsgyárról meg a gyárosról megvan a véleményem. Ahol a munkahelyen megy a nyílt politikai uszítás, a dolgozók le vannak káderezve, választások idején megy a hamis propaganda, a máshogy gondolkodókat kitaszítják maguk közül és emberszámba se veszik a vezetők, szemükben alacsonyabb rendű lényeknek számítanak, ezzel szerintem mindent elmondtam erről.Ja s még anno annak idején aláírásokat is gyűjtöttek a munkahelyen régi iskolaigazgató ellen, ha lett volna bátor dolgozó, simán pert nyerhetett volna ezért.
  A focicsapat az más tészta. Hogy idegbeteg lenne az edzőjük, azt erősen kétlem, hisz ismerem.Az, hogy meccs közben a sok falábúval néha kiabál, sok edző így teszi, arról nem tehet, milyen “anyaggal” kell gazdálkodnia.Olyan focistának nevezett léhűtőkkel én is kiabálnék, aki éjjel hülyére itta magát, itt meccsen meg sokszor azt se tudja, melyik hálóba kell a gólt lőni. Szerintem kihozza évek óta belőlük a maximumot, jobb anyagi lehetőségekkel dúskáló csapatok itt sem tartanak sokszor. Én is jártam az új , felavatott pályán és szemlátomást nemcsak térkövezés és korlátfehérítés volt ott. S a szponzor, jelen esetben Vlasich felhasználja őket propagandacélokra, arról sem ők tehetnek, ha ő is levenné a kezét róluk, ismét jöhetne a megye III, falusi meg tanyasi csapatok közé taszítva.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s