Csepreg új rendezési terve

Tegnap, a júniusi rendes ülés 10. napirendi pontja (!) keretében elfogadta a képviselő-testület Csepreg augusztus 1-től érvénybe lépő új rendezési tervét. Ugye nem nehéz belátni, hogy a lázas munka látszatát kelti, ha egy ennyire fontos kérdés, csak a 10.-ként kerül terítékre…

Megszületésére csaknem három éve vártunk. A még hatályban lévő korábbi terv még 2002-ben született meg s tíz évente esedékes a hasonlók felülvizsgálata.  A tervezők – mint tudjuk – mindig a megrendelő elvárásait próbálják törvények szabta keretek között papírra vetni. Ezeket pedig a megrendelő, azaz a csepregi lakosság, választott képviselői útján gyakorolja. Csak remélni merem, hogy a lakosság valamilyen módon értesül majd a fontosabb változásokról és azok okairól is.

Egyelőre, ízelítőül a közigazgatási területen található “régészeti lelőhelyek” térképe:

Csepreg régészeti lellőhelyei

Hogy miért a macskaköröm s vajon mi magyarázza a piros foltok helyét és méretét? Majd holnap megpróbálom megfejteni.

Reklámok

Csepreg új rendezési terve” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szerintem ez az előző testület és polgármester sara, hogy ez ilyen későn született meg, már bocsi! S hogy hányadik napirendi pont, az tökmindegy szerintem rajtad kívül mindenkinek. Mellesleg tegnap volt egy géppark átadás is, reméljük az új eszközökkel végre a Téglagyári út melletti terület is megszabadul az ősbozóttól. Ugyanis mikor szóvá tettem illetékes helyen a problémát, azt a választ kaptam, hogy nincs rá kapacitás, kicsi a géppark. Azért Háromi és Király idején is az rendben volt tartva az a rész!.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s