Orbán Viktor ellensége

Íme, bemutatom a címszereplőt (a ” magyar” – szégyellem leírni… “kormány” propaganda stílusában, de ezúttal fordított célzattal):

menekült

A goebbelsi-i “magyar” – értsd orbáni – propaganda célja az emberek további hülyítése. Ha az ő embertelen és gusztustalan stílusukat követném, ide tehetném még a pengés kerítés képét is.

Külön nem is említem, hogy ezt abban az országban, ahol 26 éve kiengedtük a keletnémet menekülteket s elsőként igyekeztünk a nyugati, szabad és demokratikus világba. Most meg? Elképesztő, no comment!

Pedig Magyarország, a néhai és leendő Magyar Köztársaság viselkedhetne civilizált, európai módon is. Az sem kerülne többe, sőt. Így meg a világ méltán megvetett páriai leszünk. Még azok is, akik megőriztük emberségünket és nem örülünk hazánk történelmi szégyenének. Teleki Pált sem akarom idézni 1941-ből, mert sajnos igaza volt.

Lemossuk a gyalázatot?

Reklámok

Orbán Viktor ellensége” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Ez a mai írásod szerintem komolytalan és hatásvadász. Úgy látszik elkerülte a figyelmedet a minapi hozzászólásom, mert nem reagáltál rá semmit és adod elő ugyanazt, kicsit más csomagolásban. Ha van valami, amiről Orbán és kormánya nem tehet, az pontosan ez a helyzet, ami kialakult a menekültek kérdésében. Ugyanis itt csinálhatnak akármit, jó megoldás nincs. Ezt a problémát az Unió maga kreálta, a liberális bevándorlás-politikával, neki is kell megoldania.
  S Érdekes módon arról senki nem beszél- Te sem- hogy az igazi kerítés a nagy mintademokráciában, a liberális szólamok puffogtatásában legjobban jeleskedő országban, az USA-ban van a mexikói határon. Ott még lőnek is ám néha, ha kell, ez a Te figyelmed is elkerüli. A Google Erth-ön is látható az a kerítés, sokszor hivatkozol blogodban rá. Kezdem azt hinni, hogy szemellenződ csak azt veteti észre Veled, amit észre is akarsz venni.
  Itt jó megoldás nem létezik menekültkérdésben, csinálhat Orbán azt, amit akar. A szélsőséges nacionalista pártok meg fognak erősödni a következő években nyugaton és annak nem lesz jó vége. Beteljesedni látszik az a gondolat, ami állítólag Oszama Bin Ladentől származik: ” Anyáink méhe fogja a nyugatot romlásba vinni és átkos rendszereiket megdönteni!

  Válasz
 2. Persze hogy hatásvadász. Próbáltam az Orbán-kormány stílusát utánozni. Azért nem reagáltam, mert nincsen értelme. nem akarok én senkit sem meggyőzni semmiről, csak a saját nézetemet teszem nyilvánossá.
  Meg hosszú is lenne érdemben, legalább kisregény terjedelem kellene hozzá, de én kb. 2002 tavasza óta letettem az Orbán-fertőzöttek “meggyőzéséről”. Nincs rá mód s eleve lehetetlen. Hipnotizált, tudatmódosult emberfajta, ami Magyarország jelen helyzetének és totális reménytelenségének okozója. nem való ennek a népnek sem a jólét, sem a szabadság. Semmirekellő félázsiai népség, akiket a legócskább demagógiával lehet megetetni. Petőfi, Széchenyi és Kossuth is foroghatnak a sírjukban, mert bizony nyakig állunk a szarban. Ez Európa legbutább emberekből álló népe, sajnos. Mert mindezt kizárólag magunknak köszönhetjük.

  Válasz
 3. Lacus! A menekültekkel kapcsolatos őrületet nem az EU okozta, hanem az ismert okok miatt megindult emberáradat, amelynek szárazföldi vonulásába a mi hazánk éppen beleesik. Hazánk, amely tagja (annak minden előnyét kihasználva, törvényeit csak akkor komolyan véve, ha az a hatalomnak fontos) az EU-nak, illetve annak jelenlegi kormánya teljes emberi közönnyel rátelepedett a kialakult helyzetre, sőt plakátjaival, konzultációjával a médiában ezen hírek kizárólagosságával idegengyűlöletet keltett és gerjeszt most is. A halálba fuvarozott 71 menekült tragédiájához hivatalosan egyetlen együttérző szót kimondani nem tudtak. Miért is? Ezen kellene elgondolkodni. Szerencsére, és ez talán árnyalja Jóska érték ítéletét, számtalan civilszervezet, magánember próbálta enyhíteni a menekültek megpróbáltatásait.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s