Hende lemondása

Amikor hétfőn meglepetésszerűen lemondott Hende Csaba, az Orbán-kormány honvédelmi minisztere, nem tudtunk semmit lelépése indokairól.

Lehetséges, hogy ezt ma sem tudjuk igazából, bár maga az exminiszter-képviselő megnyugtatta híveit, hogy továbbra is kormánypárti képviselőként dolgozik Szombathely fejlődéséért. Állítása szerint a honvédség déli Orbán-fal építésében mutatott nem kellően serény munkálkodása miatti kritikát vette magára. Úgy érezte, ha a katonáit kritizálják, az végső soron az ő személyes munkájának is a minősítése, melyből szükségszerűen le kellett vonnia a következtetést.

Előre hát az orbáni úton!

(az egyéb, rosszhiszemű magyarázat-kísérletekre szándékosan nem térek ki!)

Reklámok

Hende lemondása” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nincs itt semmi titok, megfejthetetlen feladvány! A migránsprobléma kezelése meghaladta erőit, minden más csak belemagyarázás. S igazából sem ő , sem kormánya semmit nem tehet. S D. J., Te is nagyon rosszul ítéled meg ezt az egész problémát, elmagyarázom Neked, hogy értsed!
    Az USA káoszt okozott az arab világban kéretlen beavatkozásaival, csendőrszerepével, pedig senki nem kérte fel rá. A muzulmán fanatikusok nem kérnek a demokráciából, ők mióta világ a világ, tekintélyuralmi, despotikus rendszerekben éltek s úgy is szeretnének élni. Ők az iszlám állam hívei. Nomármost a szervezet szemében aki nem velük tart, azt úgy ítélik meg, hogy ellenük van. Üldözik a keresztényeket, a máshogy gondolkodókat, a helyi értelmiséget, más kiút nem maradt számukra, mint az elvándorlás. Erre a menekülni vágyásra az Amerikai Egyesült Államok most meg ráerősít, mert kiváló lehetőség arra, hogy Európában káoszt okozzon, netán polgárháborúkat szítson- a fegyvereket persze ők fogják majd szállítani. Nincsen már Afganisztán, nincs Irak, ahol a raktáron levő fegyvereket ki lehet próbálni, a lőszereket el lehet szórni, újra teli vannak a hadianyagraktárak. A felesleges készletektől meg kell szabadulni, ami újratermelést gerjeszt az USA hadiiparában, tud munkát adni az embereknek, s lesz fizetőképes kereslet újra mindenre. Ebben a helyzetben az Unió perifériáján levő országoknak jól cselekedni nincs lehetősége, ahogy hazánknak sem. Ezzel van tisztában Hende Csaba- mert egyébként okos ember, ezért mondott le, mert nem látja a kiutat a káoszból. Amit nem Orbán szított, jegyezzük meg, mert Te D. J. Mindig errefelé terelgetsz hatásvadász módon.

    Válasz
  2. És a mi bölcs vezetőink mindezt előre látva felkészítették a zembereket (konzultációval,plakátokkal, média/gyűlöletkampánnyal) hogy az irdatlan tömegű bevándorlót emberségesen átsegítsék Magyarországon a nyugati jobb világ felé.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s