Ne bízzon a Fideszben

Vagy ne bízzon Vlasich Krisztiánban? Csepreg 2014-ben megválasztott polgármestere szeretett pártunk, a Fidesz-KDNP jelöltjeként kapott esélyt arra, hogy bizonyítson. Most sutba vágva a pártkönyvét, meg a leszerelő civil levelét – független jelöltként indul:

ne bízzon

Érdekes ez a jelenség. Legutóbb a szabolcsi Demecseren éppen fordítva történt, ott az addigi független polgármester öltözött narancsos mezbe. Lehetséges, hogy Csepreg esetében okultak a két évvel ezelőtti választás tanulságán, miszerint egyetlen fideszes jelölt sem került be. Pedig  a lakosság jelentős része tisztában van Orbán Viktor stadionépítő miniszterelnökünk, a félisten, a migráncsellenes honvédelem rettenthetetlen vezére eddigi és reménybeli további jótetteivel. S akkor most ez a hála?

A végén még megéljük, hogy a szintén csepregi lakos országgyűlési képviselőnk, Ágh Péter is kilép a 2010 óta hazánk új aranykorát, a tejjel-mézzel folyó Kánaánt megvalósító szeretett pártunk frakciójából?

Ágh és Vlasich

Mint a mellékelt ábra mutatja, máris árokásásba kezdtek! Azaz áskálódnak…Abba kéne már ezt hagyni elvtársak! Inkább a szeretet és az összefogás felé tessék tájékozódni. Vlasich mutatja is a helyes irányt, balra…(MICSODA ??)

De vajon mit szól ehhez a mi drága miniszterelnökünk? 🙂

S ami még fontosabb, mit szóljunk mi?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s