Önkormányzati tanácsadó

Csepregen a helyi “alaptörvény” módosításával 2014 novembere óta a polgármester mellett létrejött egy önkormányzati tanácsadói munkakör. Ez a polgármester megbízatásának időtartamára szól és annyira szorosan kötődik hozzá, hogy még a hivatali szobájuk is közös.

Orbán Tamara, ha a régebbi korokban és monarchikus államformában élnénk, akkor társuralkodónak minősülne. Sőt, egyes hírek szerint ő az eddig fideszes, újabban függetlenként induló polgármester szebbik arca, sőt az esze.

A középiskola tavalyi ballagási ünnepségén:

tanácsadóval

Mindketten naponta járnak ki szombathelyi lakóhelyükről Csepregre, merthogy városunk abban a “dicső” helyzetben van, hogy – legalábbis most – nem telik helyben élő polgármesterre.

Az amúgy szimpatikus ifjú hölgy tehát Csepreg életének fontos szereplője. Mondtam is egyszer tréfásan Vlasich polgármester úrnak, hogy a helyében visszalépnék a javára és inkább őt indítanám. Tudniillik neki nem lenne szüksége tanácsadóra -így ezt a költséget egyéb hasznos célokra lehetne fordítani.

Minekután, vitán felül jelentős közszereplőnek minősül a kisasszony, rákérdeztem a foglalkoztatásával kapcsolatos alapvető tényekre:

közérdekű OT

A válaszra rendelkezésre álló határidő augusztus 10-én járt le. Ma újra érdeklődöm!

Reklámok

Önkormányzati tanácsadó” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves József !

  Tényleg szeretném tudni, hogy Ön szerint mi lenne Önnel, ha nem írhatna semmit a Csepregi Önkormányzatról és a Polgármesterről a blogjában, a Facebookon és egyéb fórumokon ?
  Nem tetszett még arra gondolni és kipróbálni, hogy pár évig csak a saját magánügyével foglakozik és a családi körben mondja el a véleményét és a családjának szerez Örömöt azzal, hogy rájuk figyel jobban? Ön szerint ez menne ?
  Mi nagyon örülnénk, ha ez Önnek sikerülne ! 🙂 🙂

  Köszönettel: Egy csepregi polgár
  ——–

  Apropó: Nekem tetszik, hogy javítják a járdákat végre és a főtéri sarokház is megújul !
  Bárcsak az előző önkormányzat idejét a sok millióba kerülő haszontalan szökőkút helyén most még parkoló lenne, mert megállni a központban nem nagyon lehet.
  Arról még szerintem nem tetszett írni, hogy a kenyeres autók miért a Főtéren parkolnak és miért nem egy külső telephelyen ? Vagy ez Önt nem zavarja ? Engem igen!

  Köszönöm a közbenjárását ez ügyben !

  Válasz
  • Kedves csepregi polgár!

   Ha bekerülök a következő képviselő-testületbe, ígérem hogy eljárok a kenyeres autók ügyében is. Most Ön is éppen annyit tehet, mint én. Szólhat a hivatalban a polgármesternek, hogy az szép szóval beszéljen a pékség tulajdonosával. Mindenkinek örömteli, ha járhatóak a járdák és az utak. Nincs is ezzel más gond a kivitelezési hibákon kívül, mint az hogy Vlasjch Krisztián ezt az újraválasztási kampánya részeként kezdte csak el, persze a város pénzén, azt önhatalmúlag elköltve. Amíg nem ingott a széke, nem csinált semmit!
   A Czigli-házról sajnos már omlik a friss lábazat s a tetőre oda nem illő, drága és nehéz héjazat kerül. Rombolja ezzel a város kevés megmaradt 100 éves részletének egyikét.
   Amúgy meg én nem szólok bele abba, hogy Ön vagy bárki más, miről ír és miről mond véleményt. E mindenkinek szíve joga!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s