Kampány Mutyilandban?

Amióta – immár 96 napja – feloszlatta magát Csepreg képviselő-testülete s ezzel megvonta  a bizalmat az eddigi polgármestertől, a szombathelyi lakos Vlasich Krisztiántól, érdekes dolgokat látunk-tapasztalunk a “Répce víz mentében” található kisvárosban.

Tegnap délután és este kihelyezték a most függetlenként, de – állításuk szerint – mégis a hazánkat folyamatosan boldogító kormánypárt támogatásával induló polgármester és az őt támogató 6 további képviselőjelölt plakátjait. Közülük az egyik – szintén Szombathelyről kijáró – városgondnoki munkát végző fiatalember, Horváth Zoltán facebook-megosztásából értesültem a ma délutáni malomkerti programról:

családi nap

A plakátról nem derül ki, hogy vajon ki vagy melyik szervezet a rendező? Ki és miből állja a költségeket? Mindez esetleg a választási kampány eseménye? Ha humorizálni akarnék, azt is megkérdezhetném, hogy melyik város született 2015-2016-ban?

Azt is jó érzéssel (?) tapasztaltam, hogy a Vlasich-párti plakátokat a városgondnokság munkatársai a szabadidejükben (?), önként (?) helyezték ki tegnap este. Ilyen az, amikor a lelkesedés önkéntes munkára ragadja a Singer találmányához hasonlóan meghajtott kollégákat. Akinek a rabszolgatartó-társadalom, mint modell bejön, az nyilván tapsol is mindennek.

Egy dolgot azonban mindenképpen örömmel tapasztaltam! Végre, többszöri felszólításom eredményeképp (?) kicserélték az ivókút csapját. Így ott ezután már nem folyik el számolatlanul a város pénze. Most már csak tiszta vizet kell(ene) önteni a pohárba. Bízzunk benne, hogy hamarosan majd arra is sor kerül!

DSC00266

Reklámok

Kampány Mutyilandban?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Ne légy már ennyire szőrszálhasogató! Kampányrendezvényt tartani mindenkinek joga van, akinek nem tetszik, nem megy el rá. Légy már kicsit nagyvonalúbb és oldottabb! Az állandó kukacoskodás, és kötözködés csak megkeseredetté teszi az embert. Néha felül kell emelkedni dolgokon, s nem mindig a kákán is a csomót keresni.

  Válasz
 2. Nem vagyok szőrszálhasogató, megkeseredett meg még annyira sem 🙂 Ha kampányrendezvény, akkor írják ki, hogy az és ki rendezi, miből? A kákán szívesen keresnék egy csomót, bár a felvásárlásával és értékesítésével eddig még nem foglalkoztam. 🙂

  Válasz
 3. A Kovácsot eredendően ki lehetett zárni hogy Ő rendez valamit, a Szabó meg nagydobra verte volna hogy Ő a házigazda!

  Kizárásos alapon maradt a Vlasich!

  Hogy miből?

  Kommunista, migránspárti, út és járdaépítés ellenes szőrszálhasogatás… 😀

  Válasz
 4. bettercsepreg: Még mindig nem érti. Hivatalban lévő Pm. helyzeti előnyben van a másik jelöltekkel szemben. A Hivatal dolgozói, a hivatal erőforrásai rendelkezésére állnak.Ezekkel élhet és visszaélhet. Ha saját pénzéből, saját erőből kampányol, lelke rajta. A “kommunista, migránspárti” minősítésen még el kellene gondolkodni kicsit!

  Válasz
 5. Kedved Ex-Képviselők !
  Ti már bent voltatok a tutiba, de önként kijöttetek onnan (mert vagy nem dolgoztatok jól, és nem választottak meg Bennetek újra vagy Ti mondtatok fel! )
  Most úgy jártatok mint az angolok ! Azok is kiléptek az EU-ból, most meg nagyon vissza akarnának jönni. Nos Ti is így vagytok ezzel ! Hagyni kellene Nektek már a Többieket dolgozni és nem mindenhez hozzászólni. Vagy kellene a képviselői tiszteletdíj újra ?
  Na az a hajótok már cvégleg elúszott !

  Válasz
 6. A hétfői testületi ülésen fel lehet tenni a kérdést, hogy miből rendezték, de szerintem tök felesleges. Közpénzt erre fordítani öngól lenne a “csapat” részéről, ennyire ostobák nincsenek.Az meg, hogy azt firtatod, mi van rajt a plakáton, meg mi nincs, szerintem röhejes. Én a felesleges körök futása helyett a helyedben azon ötletelnék, hogyan is kampányoljanak eredményesen a “négyek”, mert szó mi szó, propaganda terén a nyomába se érnek eddig Vlasichnak. Az emberek háromnegyede nem az internet előtt ülve dönti el, kire is szavaz, hanem a döntésüket meghatározhatja, milyen értelmes programokat szerveznek számukra.Például a Csepreg fest kiváló esemény lehet tömegek befolyásolásához, szerintem Vlasich csapata már kész stratégiát is dolgozott ki a teendőkre.

  Válasz
 7. Lacus! A hétfői ülésen ennél sokkal érdekesebb kérdések lesznek feltéve! A négyek tőlem független emberek, akik amúgy nem is alkotnak minden kérdésben egységet. Mint jelöltek egymástól és éntőlem is függetlenül indulnak. Olyan értelemben vagyunk csak szövetségesek, mint anno Churchill és Sztálin Hitler ellen. 🙂

  Válasz
 8. Egy Csepregi Polgárnak! A négy képviselő mindegyikének van normális állása, igaz kettőjüké a Hivatalhoz köthető, de eredetileg nem a képviselőségük révén kerültek a mostani állásukba. Sőt az egyik képviselő, Rabi Úr eddigi minden tiszteletdíját a civil szervezeteknek adta. Nem gondolja esetleg hogy valami egészen más miatt kényszerültek a feloszlatást meglépni? Figyeljen, a következő héten már többet megtud az okokról!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s