Zöld notesz

A sötétzöld az egyik kedvenc színem (a kék mindenféle árnyalatai mellett). A remény és a természet, valamint a nyugalom színe. Mind a három közel áll hozzám. Örök optimista, sztoikus nyugalomban élő – amúgy heves vérmérsékletű, szangvinikus – ember vagyok. Életemben egy percet sem unatkoztam s nem is fogok eztán sem. Azonban szeretem a csendet, a természetet, a nyugalmat is. De nem akarom magam fényezni, a lejáratásomról meg mások szorgosan igyekeznek gondoskodni (de az meg totál nem érdekel). Akinek szeme van, meg füle és józan ítélőképessége, az úgyis felismeri az erényeimet és a hibáimat egyaránt. Aztán szépen eldönti, akar-e támogatni Csepreg sorsának megváltoztatására irányuló erőfeszítésemben.

Ha bármiben tudok segíteni, akkor meg lehet keresni bárkinek személyesen is. Telefonszámaim és email címem elérhetők a hivatalos oldalamon. Ugyanott Csepreg múltjáról szóló írásaim is olvashatók: http://www.oroksegvedelem.hu

A zöld noteszt pedig ha kerékpározni lát valaki, mindig magamnál hordom. Oda bármilyen köz- vagy magánprobléma belefér, amiben esetleg segíteni, közbenjárni tudok:

 

Created by Readiris, Copyright IRIS 2009

Created by Readiris, Copyright IRIS 2009

 

 

 

Reklámok

Zöld notesz” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Az utóbbi napokban ez volt az a blogbejegyzésed, ami arra utal, talán van még remény s mégsem borult el még az elméd teljesen. Holnap térj vissza a várkutatáshoz s olyan normális leszel, mint politikai állásfoglalásaid előtt. előtt!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s