Hajrá Péter, hajrá Fradi!

Sokan szurkolói elkötelezettségből fognak holnap szavazni a csepregi polgármester-választáson. Ők ha esik, ha fúj, két szemellenzővel felszerelkezve, elszántan és vakon mennek majd az állampolgári jogukat gyakorolni. Ne gondolkozz, csak örülj saját nagyságodnak és érezd magad győztesnek. Ha 0:6-ra vereséget szenved a csapat, még akkor is! Ria, ria…Algéria! Hisz Te vagy a világ teteje, bokréta Isten kalapján. Velük nincs mit kezdeni, váljék a kedves egészségükre!

Vannak azonban gondolkodó emberek is, reméljük hogy ők a többség! Nekik nyilván nem tetszik sok minden, de lévén csendesebbek, kevésbé harsányak és agresszív fellépésűek, ők inkább kitérnek a szurkolói sállal a nyakukban hangosan vonuló többségnek tűnő kisebbség útjából. Vitatkozni velük – tudják – nincs értelme, hiszen ahol szurkolás van, ott csak a szív működik, az is szaporán, az ész meg ki van kapcsolva.

Most csak a gondolkodóknak mondom: nézzék meg a három jelöltet és hasonlítsák össze a programjukat! Ja, csak az egyiknek van… bocsánat! Ő tett fel kérdéseket is az eddigi polgármesternek. Azok bizony egytől-egyig elgondolkodtatóak. Vajon válasz is lesz rájuk? Attól tartok, nem nagyon. Eddig sem volt.

Ma minden csepregi postaládában megjelent a változás programjával együtt:

Created by Readiris, Copyright IRIS 2009

Created by Readiris, Copyright IRIS 2009

Aki ezekre a kérdésekre nem tud, vagy nem akar válaszolni, az nem lehet Csepreg polgármestere! Gyáva, sunyi, mások bizalmával visszaélő, saját zsebre dolgozó kalandornak egy normális, gondolkodó emberek által lakott városban nem lehet helye a Városházán. Más azonban nem tud ennek az elemi igazságnak érvényt szerezni, mint mi magunk.

Hajrá Csepreg!

(folyt. köv.)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s