Három a jelölt?

Sokan kérdik, lehetséges-e három jelölt közül választva, eredményre jutni? Persze, természetesen. 2006-ban, 2010-ben és 2014-ben is három jelölt közül nyert valaki az addigi polgármesterrel szemben. Pedig a közhiedelem szerint, minél több jelölt van, az a regnáló polgármester maradásának kedvez(ne). A gyakorlat azonban ennek éppen az ellenkezőjét mutatja. Ellenpéldaként hoznám az 1998. évi csepregi polgármester választást. Akkor egy kihívója volt Molnár Sándornak, mégis a legnagyobb arányú győzelmet aratta!

Mindezt csak azért idézem fel, mert most sokan azt mondják, Vlasichot úgy lehet legyőzni, ha csak egy ellenfele marad. Pedig dehogy!

A képlet roppant egyszerű: Vlasich vagy nem Vlasich? Magyarán szólva , kell-e változás? Ha pedig változás kell, akkor csak a polgármester személyét kell lecserélni, vagy ennél többre van szükség?

A válaszom roppant egyszerű: nem Vlasich és minél nagyobb változás!

A nagyképű, üres fejű, korrupt, demagóg, gőgös és felfuvalkodott helyi “vezetők” orrára koppintva, mutassuk meg, hogy nem fideszes pártszolgákra, megélhetési politikusokra, hanem valódi önkormányzatra van szükségünk.

Majthényi és Vlasich.jpg

Reklámok

Három a jelölt?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Megint a Földről elrugaszkodott maszlagot írogattál itt. Koncentrálnál pl arra, hogy öregeknek, tudatlan embereknek meg van mondva, ” kit köll begyellűni” Viszik magukkal a prospektust nadrágzsebben, ridikülben és a fülkében annak útmutatása szerint fognak eljárni. A szavazókörökben levők figyelmét például hívnád fel erre. Ehelyett még mindig egy teljesen esélytelen jelölt mellett kampányolsz, elősegítve ezzel is Vlasich győzelmét. Nah mindegy is, holnap Vlasich fog nyerni, mint említettem, 48-49 %-al! Az erők egyesítése helyett az ellenzék teljes mértékű szétforgácsolása folyik.Ezért szavazok én is Vlasichra, eldöntöttem. Ugyanolyan tehetetlen, impotens ellenzéke van városunkban Vlasichnak, mint az országban a Fidesznek. Kivéve a Jobbikot! Ha megszabadul teljesen a zsidózó, cigányozó, Európába és civilizált társadalomba nem való radikális szárnyától.
    Legalább buksz az ellenzékkel Te is és esélyed sem lesz itt életedben már képviselőnek lenned.
    Jelöltjeim: Varga Dániel, Kissné Krály Mária, Horváth Zoltán, Enzsöl László, Kovács András és Rabi Imre lesznek. Lehet, egy vagy kettő jut be közülük, de őket támogatom.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s