Elkezdődött

Nem tudjuk, viszalépett-e a Vlasich Krisztiánt a székéből felállító négyek jelöltje, Kovács András? Majd kiderül. Akár igen, akár nem, Csepreg lakosságának most módja van változtatni a város sorsán. Feltéve, hogy elegen felismerik az esélyt és az eddigi problémákban nem érintett, a város közéletébe 10 év kihagyással, frissen visszatért dr. Szabó Bálintra szavaznak.

Úgy látom ugyanis, hogy sem Vlasich, sem a négyek irányvonala nem alkalmas arra, hogy egyről a kettőre jussunk! Utóbbiak érdeme, hogy a feloszlatással és Vlasich felelősségre vonásának félbehagyott kísérletével, talán sok embert felébresztettek. Mást azonban nem tudok mellettük felhozni. Gyakorlatilag mindent megszavaztak Vlasich-nak. Változást pedig tudtommal nem ígértek (legalábbis én nem értesültem róla). Mi értelme volna a Vlasich-csal együtt minden bűnben közösen érintett négyekre szavazni? Puszta személyváltozás miatt? Nagyon furcsa lenne, ha a választást titokban, csendben, fű alatt is meg lehetne nyerni. De erről ne többet, mellékvágány, maximum egy lábjegyzetet ér meg Csepreg 21. század eleji történetében.

Az a fajta “okoskodás”, miszerint Vlasich mellé kell jó képviselőket választani, akik majd ellenőrzik és korlátozzák, gyenge lábakon áll és aligha kecsegtet pozitív eséllyel. A 24 jelölt listáját végignézve – kettő kivétellel – nem látok olyant, aki valamiféle kontrollhoz szükséges tapasztalattal és tudással rendelkezne.

Az és a fontos, nem haj 🙂

Egy fecske azonban nem csinál nyarat! Persze fontos lehet még egy fecske is, mert például garantáltan megtörheti az eddigi suba alatt működő, titkolózó csepregi önkormányzat gyakorlatát.

De engem nem ezek a mellékes dolgok érdekelnek, hanem az, hogy tudunk-e többet és jobbat tenni Csepregért, mint az eddigi tehetetlen, vagy a legutóbbi hamis sikerpropagandával élő, az embereket  becsapó és teljesen hülyének néző polgármesterek és képviselő-testületek.

2016-09-01-_csepreg_44

 

Reklámok

Elkezdődött” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Gratulálok Vlasich Krisztián győzelméhez! Remekül alkalmazta a régi rómaiak és az angol gyarmatbirodalom kiépítői által alkalmazott stratégiát, miszerint: Oszd meg és uralkodj! Ifj. Dénes Józsefnek meg mint tanácsadójának, mert ő történelemben jártas személy lévén csak tőle kaphatott ilyen tanácsot, hogy egy eleve esélytelen jelöltet támogat a valós esélyekkel rendelkező ellenfelével szemben. Vajon holnaptól Orbán Tamarát le fogják-e cserélni rá? Ha igen nekem van igazam, ha nem, tévedtem, de akkor aki olyan okosnak tartja magát, mégsem olyan okos?
    Jah csak mondom, az utcabeli nénike magával vitte ám a prospektust, biztos, ami biztos, “kiket is köll begyellűni?”, nehogy véletlenül tévedjen. A mise előtt beszéltem vele!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s