Nagyon magas a részvétel

Bármi és mindennek az ellenkezője is lehetséges. Egy biztos, a rendszerváltozást követő 8. önkormányzati választás részvételi számai minden eddigit felülmúlnak.

Valaki nagyon meggyőzte a lakosságot. Egyelőre azt nem tudjuk persze, kinek az üzenete jött át ennyire frenetikusan. Majd este kiderül.

Mozgásba hozzuk a várost? Ismétlem: bármi és mindennek az ellenkezője is lehetséges. Még másfél óráig, 19 óra 00 percig lehet szavazni!

geg-1

Reklámok

Nagyon magas a részvétel” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Üveggömbbe néztem és ezt látom:A szavazás végeredménye: 1. Vlasich Krisztián István
  2. Kovács András 3. Szabó Bálint
  Hogy jött ki ez? Nem volt nehéz kitalálni, mert:
  1. szavazókör, Művelődési Ház
  Itt szoros versenyfutást várok Kovács András és Vlasich Krisztián közt. Szabó Bálint itt 10 % alatti szavazatot fog kapni. Kovács mellett az szól, a civil szervezetek rengeteg képviselője lakik ebben a körzetben és errefelé sem utca, sem járda nem készült az elmúlt két évben. Ami miatt mégis kétséges a végeredmény, az a “dombi állampolgárok” aktivitása, hisz ők a jelenlegi PM-et támogatják. Nem lehet kiszámítani az erős migráció miatt, hányan is mennek szavazni közülük. Bejelentett állandó lakcímmel rendelkeznek itt azok is, akik már 20-30 éve nem is Csepregen laknak.
  2. szavazókör, Nádasdy Tamás Szakközépiskola
  Itt nyerhet akár Szabó Bálint is! 2. lesz Kovács András, a 3. pedig Vlasich Krisztián, de nem marad le tőlük 10 %-kal sem. Az a tény, hogy az útfelújításokat nem az Alkotmány és a Zrínyi utcával kezdték, már az jelent ellenzéki szavazatokat. Az is kérdés, mennyire mozgósíthatóak a 28 év alatti fiatalok, akik mit sem tudnak Szabó Bálint múltjáról. S az is kérdés, mennyire fogadják el Szabó Bálintot az utcabeliek, közvetlen szomszédai. Eléggé mismásoltak ez ügyben, akikkel beszélgettem
  3. szavazókör, Területi Gondozási Központ
  1. Vlasich Krisztián
  2. Kovács András
  3. Szabó Bálint
  Itt a legegyértelműbb a szavazás eredménye. Hagyományosan konzervatív, fideszes beállítottságú körzet lévén egyedül több szavazatot fog Vlasich kapni, mint a másik kettő ellenfele. Itt számít legjobban az, miről prédikál a pap a templomban, kiket “köll begyellűni” bizonyos prospektus szerint, mit mond és nyilatkozik Ágh Péter és a Majthényi. Szabó Bálint itt 10% alatti szavazatot fog kapni. S elég valószínű, hogy Vlasich csapatának képviselői itt nagyon jó eredményt érnek el. Kérdés, a többi körzet hogy kompenzálja az itteni fölényüket.
  Természetesen én sem vagyok tévedhetetlen, ahogy egyetlen ember sem itt e Földön. Ez csak egy agyalgatás részemről, semmi más, vállalom, ha tévednék sokmindenben.

  Válasz
 2. Ha hinni lehet a telefonos hírforrásomnak, az 1-es körzetben hatalmas a Vlasich fölény! Bevallom, nem számítottam rá, még a dombiakat belekalkulálva sem. Szóval szerintem innentől kezdve Vlasich nyert és több mint 50 %-kal! No comment!

  Válasz
 3. http://vaol.hu/hirek/vlasich-krisztian-ujra-csepreg-polgarmestere-1791073
  Bevallom, ez a hatalmas fölénye Vlasichnak meglepett még engem is. Te DJ nagyon sokat tettél győzelme érdekében, meg a mentoráltad leginkább. Negatív kampány ahogy eddig mindig, a FIDESZ-nek jött be, senki másnak. Az erők egyesítése helyett azok szétforgácsolásán munkálkodtál, sikeresen. Ahogy a számokból kitűnik, még úgysem lett volna esély valószínűleg. Kinek az érdeke volt a megosztás? Nem kell különösebb értelmi képességekkel rendelkezni hozzá, hogy kitaláljuk!

  Válasz
 4. Látom, itt csak én vagyok aktív, senki más! Holnaptól máshogy lesz, én is elhagyom ezt az oldalt. Azt mondja telefonos kapcsolatom, nagy vidámság van a Főtéren, ünneplik Vlasichot. Még az is lehet, a diadalittas csapat betér a Csepregihez!
  Ki szeretnék maradni a hozsannázó, Vlasichimádó öntömjénező dialógusokból. Remélem, nem nyeri agyon magát a fiatalember, nem borul el az agya, tanul eddigi hibáiból és mindenki megelégedésére vezeti a várost ezután. Hozzásegítetted pozíciójához rendesen, még egy további ciklusra be lett betonozva pozíciójába.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s