Zenekari próba Csepregen

Ma  17 órakor tartja alakuló ülését a 70 %-ban kicserélődött, 5 új – még tapasztalatlan képviselővel felálló képviselő-testület. A helyszín a zeneiskola kamaraterme lesz. Nem is tudom, miért nem a nagyobb befogadóképességű Művelődési Ház (korábban városháza) nagyterme?

Hogy aztán milyen hangzása lesz az újonnan felálló zenekarnak, még nyitott kérdés. A prímás és a kontrás változatlan. A meggyőzött – vagy jól megfőzött (?) -választók szerint az összes többivel volt eddig a gond. Egy biztos, a 2010 óta lényegében változatlan felállás most jelentősen megváltozott. Mint minden új dolognak, ennek is adjunk némi pozitív türelmi időt. Hátha valamit majd jobban csinálnak. Őszintén szólva, volna mit.

Mint eddig három ciklust végigdolgozó, némi tapasztalattal is bíró ex-képviselő mondom, a legfontosabb döntésekre mintegy 8 hét áll rendelkezésre. Ami lépéseket november 30-ig megtesznek (vagy esetleg elmulasztanak megtenni), azok meg fogják határozni az egész hároméves ciklus eredményét (vagy annak hiányát).

Persze a tisztségviselők (pm, apm) ugyanazok és ahogy mondják, a kevésbé jól menő kuplerájban sem a bútorokat kell kicserélni… Mégis, talán az új képviselők felnőtt, önálló embernek, komoly döntéseket hozó felelős csepregi polgároknak tekintik majd magukat. Ha így lesz, akkor abból még akár valami jó is kisülhet.

Érdeklődéssel várjuk az előadás megkezdését!

űrállomás

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s