Volt egy fiú és volt egy lány…

Ma kis színes, de nem tanulságok nélkül! A lényeg persze a csengeri “szélhámosnő” öröksége meséjével tálalt gigantikus – Orbánhoz és Kósához kötődő – pénzmosási történet volna. Az ismert történelem legnagyobb volumenű közpénzlopásához és a lopott pénz tisztára mosásához kapcsolódó, közjegyzői okiratokkal igazolt giga-lebukás. Ez persze akkora nagyságrend, hogy az ember fel sem tudja fogni (1300 Mrd, azaz 1300 x 1000 Millió). S ez még nem is a teljes lopott összeg, hanem csak annak a konkrét lebukással érintett része!

Ehhez képest habkönnyű melléksztori a kiskunhalasi választókerület LMP-s és Jobbikos képviselőjelöltjének telefonnal rögzített négyszemközti beszélgetése:

http://hvg.hu/itthon/20180319_A_Jobbik_jeloltje_azt_mondja_csak_viccelt_azzal_hogy_fizetne_azert_hogy_az_LMP_visszalepjen_a_javara

A szereplők: Farkas Gergely (Jobbik) és Midi Melánia (LMP):

 

Két ifjú párt – mindketten szűzek ugyanis az eddigi kormányzásban való részvételt illetően s az effajta érintetlenségüket immár 8 éve őrzik! Két fiatal, tehát önmagában még tiszta politikus-palánta. A lány sokat fagyoskodott s autózott, költségekbe verte magát – mondja. A fiú sem biztos benne, hogy le tudja győzni a helyi fideszes jelöltet. Javítaná azonban az esélyeit, ha a viszonylag komoly riválisnak számító LMP politikusa a javára visszalépne.

Ugye az LMP maga a szüzesség, a friss zöldség jelképe. Ők volnának a teljesen tiszták és az üdén harmatosak.

Komolyabbra fordítva a szót, pár kérdés azért felmerül! Vajon ki és milyen célból rögzítette a beszélgetést? Milyen célból juttatta el a felvételt egyenesen a fideszes propaganda médiához?

Az életszerű válasz az, hogy leginkább a lány vehette fel a négyszemközti beszélgetést. Kevésbé valószínűsíthető, hogy harmadik személy, valami szuper-technológiával távolról rögzítette volna azt…Elvégre honnan tudhatta volna egy kívülálló, hogy Gergely nem csak csajozni akar?

Ki adta át a hangfelvételt a fideszes hazugság-gyárnak? Nyilván az, aki készítette…Milyen célból? Na…?

No most akkor az LMP kinek az oldalán áll?

(Félreértés ne essék, nem a Jobbikot akarom védeni. Védik ők magukat! De arra figyelni kell, nehogy ez az ügyetlenül viccnek magyarázott “megvesztegetési kísérlet” kitakarjon az első bekezdésben említett, milliószoros nagyságrendű, sokkal fontosabb ügyeket!)

Mindez persze a Jobbikot mindenképpen negatívan érinti, hiszen akinek ilyen potenciális szövetségese van, annak ellenségekre már nincs is szüksége!

Mindez a jelenségcsokor a fidesz-fazonú, gátlástalan, 21. századinak csúfolt politizálás iskolapéldája. Semmi értelme a “szűz pártok” erényeit hangoztatni! Vakon pedig nem lehet megbízni senkiben sem. Az hogy valaki még nem lopott, az égvilágon semmit sem jelent. Sőt, akinek már ismert tettei vannak, arról legalább közelebbi tudásunk és tapasztalatunk van! Ha rá szavazunk, akkor nem zsákban macskát kapunk!

Magam azt a pártot fogom támogatni, amelyiknek intellektuálisan komolyan vehető, számomra hiteles politikusai vannak! Olyanok, akik ki mernek menni az emberek közé is. Akik nem hülyének nézik a választópolgárokat!

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s