Rendszerváltás 2018

A fenti néven fut a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi Lázár-verő polgármester (bibliai nevén: Dávid) nevével fémjelzett weboldal, mellyel segíti az ország valamennyi egyéni körzetében megtalálni azt az egy-egy helyi jelöltet, aki esélyes Orbán (bibliai nevén: Góliát) emberének legyőzésére. Itt és most nem a bibliai Lázárra gondoltam – hanem stadionos Viktor vadászkastélyos emberére.

(Ha a bukófélben lévő Orbán-rendszer egyik fő propagandistáját, Bayer Zsoltot akarnám idézni, azt mondanám hogy ajvékolnak és visítoznak. De nem mondok ilyent, mert honfitársaink az egykori fidesz lassan talán kinyíló szemű, sokáig megtévesztett hívei is. Amúgy meg, természetesen méltatlan a demokrácia és a humanizmus hívétől, hogy antiszemita és dehumanizáló mocsok hagyja el a száját!)

Minden nap derül ki valami felháborító disznóság, ami persze csak kerülő utakon, a világhálón keresztül – de azért eljut a magyar emberekhez (a “nemzet” szóval együtt ezt a fogalmat is sikerült bemocskolnia a még 16 napig fennálló rezsim hangadóinak).

Az “Orbán-Istenüket” imádó egyházi személyeket nem az én dolgom figyelmeztetni. Elég büntetés lesz nekik, amikor látják a bálványimádó rendszer összedőlését. A tízparancsolat követelményeinek megfelelő, igazságra törekvő, becsületes Magyarország megszületését. A lopásért, rablásért való felelősségre vonás megkezdődését.

Április 8-a – reményeim szerint – meghozza majd azt a nagy és felszabadító élményt, amit egy önmagára találó, láncait lerázó, szabadságát kivívó európai polgár a zsarnokság bukásakor érezhet! Amikor kiderül, hogy győzött az igazság! Felszabadult az ország! A keleti despotizmus helyett végleg Európa mellé álltunk! Elkezdődhet végre a 21. század!

A múlt emberei:

16832161_1980445562177536_2484401290034164545_n

P.S. : várjuk a mai híradóban bemutatva Szabó Zsolt nertárs vezetőszáron való előállítását!  Belize jeligére…

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s