Fától az erdőt (4.)

Végülis egyetlen kérdésre lehet mindent leegyszerűsíteni, ha a magunk és a hazánk sorsára gondolunk! Azok vannak-e többen akiknél mindent felülír a “migránsoktól”, ufóktól, a madárpókoktól és gyíkemberektől való irracionális félelem, vagy azok, akiket zavar az ország kirablása és széjjel lopása, egy maffia általi elfoglalása és az élet minden területére kiterjedő uralása?

Gyanítom, hogy utóbbiak többen vagyunk! A kérdés csak az, elmegyünk-e 8 nap múlva szavazni és a lehetséges leghatékonyabban érvényesítjük-e a kezünkben lévő lehetőséget a haza megmentésére. Mert ne higgyük, hogy most kevesebbről van szó! Történelmi tettet fogunk véghezvinni, ha felszabadítjuk Magyarországot a bűnözők vezette zsarnokság alól.

Az, hogy sokfélék vagyunk és sok mindenről amúgy eltér a véleményünk, most senkit se zavarjon. A demokrácia helyreállítása után majd lesz mód normálisan versenyeztetni egymással a szociáldemokrata, konzervatív, liberális, radikális nézeteket. Vízszintes vonalat kell húzni s április 9-től tiszta lapot nyitni. Független és a szó eredeti jelentésének megfelelő igazságszolgáltatással, az igazat mondó nyilvánosság megteremtésével.  A szavak valódi jelentésének visszaadásával, a becsület és a tisztesség helyreállításával.

Ricz Géza szabadkai származású, Salzburgban élő művész lényeglátóan megfogalmazott kérdése:

19708715_b550b254de5e319514862e269de192e5_wm

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s