Elemünkben vagyunk?

“Esély is van és értelme is lehet! Sok függ persze az addig hátralévő hónapok történéseitől, azok ismerete nélkül még túlzott bátorság volna úgymond biztosat, vagy akár csak valószínűt is mondani. A részletekről majd később! Egyelőre az a fontos, hogy mindazok minél többen tudjunk egymásról, akiknek “nem tetszik a rendszer”, mármint a fidesz helytartóinak csepregi regnálása – s akik szeretnének újra a helyi polgárok szabad és felelős döntésével megválasztott, valódi – nyíltan és ellenőrizhetően működő – önkormányzatot látni. Különösen akkor lesz ez érdekes, ha – amiben bízni lehet – Budapesten és Szombathelyen is felülkerekednek az Európa-párti erők! Csepreg akkor tud majd előbbre lépni s elkezdeni végre önmagához méltóvá válni, ha nálunk is Európa-párti új városvezetés lesz. Hogy lesz-e, azon múlik, hányan vagyunk azok, akik a jelenlegi állapotokat nem tartjuk a létező világok legjobbikának. Tudom, hogy többen vagyunk, mint az állampárti propaganda vak vagy elvakult követői. Csak az a kérdés, tudatosítjuk-e magunkban és a környezetünkben, hogy elegen is lehetünk, ha eggyel többen megyünk majd el szavazni, mint a folyamatos népámítással megtévesztett, tudtukon kívül manipulált, Orwell-i módszerekkel megvezetett Orbán-rajongók.” – írtam még június 17-én, a mint utóbb kiderült, október 13-án sorra kerülő kilencedik csepregi önkormányzati választásra gondolva.

Hogy elemünkben vagyunk-e, azt nehéz volna megítélni, nem tudom. Egy biztos, 62 nap múlva el kell majd döntenünk, hogyan alakuljon a lakóhelyünk jövője 2024-ig.

A sokáig parlagon állt egykori kijelölt Iparterületen létesült, tavaly átadott napelem-park:

csepregi napelempark

Egyik példája a jelenlegi városvezetés szerencsétlen és Csepreg számára elképesztően káros döntéseinek.

A következő hetekben gyakrabban fogok csepregi témákról írni és elemzéseket, valamint homályban maradt tényeket közölni. Akit érdekel Csepreg jövője, annak természetesen bármikor személyesen is elérhető vagyok. Olvasómait pedig arra kérem, ha lehetséges terjesszék, hogy többen lehetünk, mint a nagy kolomp követői – csak tudnunk kell róla és végre bátorságot kell merítenünk az önmagunkért és Csepreg jövőjéért való felelős cselekvéshez. Ennek első lépése egy valódi, ellenőrizhetően és valóban a közért működő önkormányzat megteremtése októberben!

 

Elemünkben vagyunk?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Tisztelt Dr. Dénes József!

  Csepreg jövőjéről ír a bejegyzésében, aminek kapcsán nem tudtam megállni hogy ne szóljak hozzá!
  Véleményem szerint egészen elképesztő fidesz mutyi szemtanúi lehetünk a polgármester jelölt állítás kapcsán! Az történik ugyanis hogy a jelenlegi, -nevezzük fidesz-szekta 1.0-ás jelöltnek-, polgármester “kihívója” egy olyan szintén fidesz-szektás személy aki 2014-től 2018-ig bezárólag tettestársa volt a jelenlegi polgármesternek, a csepregi emberek átverésében, a hazudozásban és persze az elmaradhatatlan mutyizásban is!
  Hab a tortán, hogy a leghangosabb hívei ennek a fidesz-szekta 2.0-ás jelöltnek azok, akik 3 éve az időközi választás idején veréssel, elgázolással fenyegetőztek azok irányába akik nem imádták akkori bálványukat, -a jelenlegi polgármestert!
  Szóval szerintem kamu és színjáték ez az egész “Zolika” ügy! Arra megy/ment ki a játék hogy elvegyék más, esetleg helyi születésű és helyi lakos kedvét az indulástól! Esetleg olyan személyek kedvét is akik agyát nem a narancsköd üli meg!
  Miféle arcátlan mutyi ez megint? Meg lehet ezt csinálni, -ezzel letudni a választást?
  Ön írta hogy véleménye szerint többen vagyunk Csepregen mint ennek a szektának a tagjai, és hívei!
  Mivel ezidáig tudomásom szerint se polgármesternek, se képviselőnek nem jelentkezett “fidesz-szektán kívüli” személy, ezért bejelentettem pár napja hogy ha más nem lesz, majd én elindulok!
  Írtam levelet az összes magát ellenzékinek deklaráló Vas megyei pártnak, de 2019 augusztus 12-én 24 óráig csak a V mint Vas megye Egyesület és a Kétfarkú Kutyapárt írt vissza!
  Szóval úgy fest akkora a fidesz mutyi, hogy Csepregen még a teljes “ellenzék” támogatását is élvezi!
  Remélem hogy Ön indulni fog legalább képviselőnek, de én a polgármesteri jelöltségének is örülnék, és ígéretemet betartva (amennyiben lesz nálam esélyesebb NEM fideszes jelölt) visszalépek!

  Üdvözlettel: Horváth Roland, NEM fideszes polgármester-jelölt.

  Válasz
  • A már ismert kihívó valóban Vlasich legfőbb bizalmasa volt sokáig. Éppen emiatt módja lehet sok mindent feltárni arról, mi is történt Csepregen az elmúlt 5 évben. Szerintem kérdezni biztosan lehet tőle és válaszolni is fog!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s