Jó reggelt Csepreg!

Felébredtem. Nem csak fizikálisan, hanem tartalmilag is, noha tegnapi gondolatom már jelezte, hogy itt valami készül: “a lehetetlenség határait feszegető kompromisszumok árán is biztosítsuk valahogyan a város működését. De persze minden áron, a becsületet és a törvények betartását mellőző módon azért nem!”

Magyarán és őszintén szólva semmilyen meglepetés nem ért. Csak az történt, amire számítani lehetett. Balogh László, Csepreg polgármesterének jegyzője, vagyis formailag Horváth Zoltán, Csepreg jegyzőjének polgármestere – akire tavaly tévedésből rajtam kívül még 876 megtévesztett csepregi választópolgár szavazott, egy szabálytalanul összehívott és részleteit tekintve még általam ismeretlen lefolyású rendkívüli képviselő-testületi ülésen visszahívott alpolgármesteri pozíciómból. Az, hogy a “puccsisták” maguk közül megválasztottak-e valakit az utódommá, egyelőre nem tudom. Annyi információm van csak, hogy a báb-polgármester a legifjabb és legtapasztalatlanabb haverját szánja Csepreg 8. alpolgármesterének. Azt majd utóbb részletezem, mennyire abszurd a számomra, az egyelőre csak Horváth Zoltán által tegnap este közzétett facebook-bejegyzésből ismert eseménysorozat. Abból értesültem, hogy volt alpolgármesternek tekint.

Egy biztos, Csepreg elmúlt 30 évének legérdekesebb képviselő-testületi ülése fog megkezdődni ma 16 órakor. A Balogh László és mentoráltja által elindított “háború” beláthatatlan következményekkel fog járni – ugyanis nem babra megy a játék!

páros 1

Ismeretlenek számára szóló feladvány: a két pózoló fiatalember közül vajon melyik lehet a főnök?

A kép tavaly december 19-én készült, miután az én elnökletemmel megtárgyaltuk Horváth Zoltán méltatlansági ügyét. Formailag igaza volt. Tartalmában azonban – így utólag belátom – nem!

(Akit érdekel a botrány sorozat, korábbi írásaimat is vissza tudja olvasni. Egészen tegnapig kötött az ifjú báb-polgármesterhez való lojalitás, ami mától megszűnt. Persze a problémák gyökere a valódi vezetőnél van, aki nem indult választáson s emiatt egyetlen szavazatot sem kapott. Viszont rengeteg panasz van rá, amit onnan tudok, hogy kapcsolatot tartok a lakossággal. No meg minden forint és fillér elköltését szorosan a kezében tartja s az ezzel kapcsolatos problémák azok, amiket majd tisztázni kell.)

 

Hozzászólás